Želite li svome domu dati dašak glamura, no nemate jasnu ideju kako to provesti u djelo, Printing divas iza kojih se kriju Katarina i Marija, uredit će vaš dom s personaliziranim posterima. Bijeli papir i zlatna folija svaki će zid ili policu učiniti posebnima

Odlučile smo da je naša tržišna niša personalizirani print, a kako bismo ga dodatno učinile posebnim izrađujemo ga sa zlatnim otiskom jer svaka osoba zaslužuje osjećaj ekskluzivnosti u svom domu, kažu djevojke.

Otisci su rađeni ručnom tehnikom koja se zasniva na termoosjetljivim zlatnim folijama. Sadržaj printeva je neodređen – sve što želite, one će ispuniti. Imamo svoju kolekciju kojom zadovoljavamo naše mušice, ali tu smo prvenstveno da udovoljimo tuđima, kaže Katarina.

Vrijeme isporuke ovisi o trenutnoj listi narudžbi, kompleksnosti i kvaliteti komunikacije s klijentom. Jednom kad je motiv definiran isporuka slijedi u naredna 2-3 dana. Naravno, ovisno o udaljenosti odredišta to vrijeme može biti duže ili kraće zbog brzine isporuke pošte.

Zasad su otisci dostupni u formatima do A4 formata, na bijeloj podlozi i sa zlatnom folijom, ali uskoro se u ponudi mogu očekivati i nove kombinacije boja. Posteri se mogu naručiti samostalno ili u kombinaciji s okvirom.

Za uređenje stana naši su printevi idealni jer se ne ograničavaju samo na moderne prostore, dapače, odlično se uklapaju i u shabby chic, čak i art deco uređenja. Jako je efektno kada se uredi jedan zid s više uokvirenih printeva u geometrijskom ili apstraktnom poretku, rekla je Katarina.

Osim uređenja domova i radnih prostora Printing divas izrađuju postere koji obilježavaju i posebne trenutke života poput rođenja djeteta, rođendana, završetka školovanja, vjenčanja i sl. 'Sve ćemo vaše životne trenutke pozlatiti', naglasile su.

Za sve informacije Printing divas možete kontaktirati putem maila info.pdivas@gmail.com ili na Facebook stranici Printing divas. Na vama je da im prezentirate svoju misao ili ideju koju će one provesti u djelo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju