Kim Kardashian često je na udaru kritika zbog svojeg stila odijevanja, ali njezino posljednje modno izdanje mnoge je potpuno iznenadilo.

Galerija Kim Kardashian na dodjeli nagrada 2019 Creative Arts Emmys - 7 Kim Kardashian na dodjeli nagrada 2019 Creative Arts Emmys - 9 Kim Kardashian na dodjeli nagrada 2019 Creative Arts Emmys - 8 +7 Kim Kardashian na dodjeli nagrada 2019 Creative Arts Emmys  

Za dodjelu nagrada 2019 Creative Arts Emmys održanoj u Los Angelesu Kim Kardashian izabrala je crnu haljinu od baršuna koja plijenu pažnju svojom klasičnom elegancijom i profinjenošću. Kreacija visokog ovratnika i asimetričnog gornjeg dijela prati liniju tijela te seže do poda, a hodanje u ovom uskom modelu olakšava prorez za stražnje strane. Kim je haljinu kombinirala uz crne štikle na vrlo tanki remenčić i s vezanjem oko gležnja. Od nakita nosila je tek dijamanti prsten, a kosu je svezala u visoku punđu.

Ovakvim elegantnim odabirom 38-godišnja reality zvijezda iznenadila je mnoge koji su komentirali da je nikada nisu vidjeli u tako sofisticiranom izdanju. Štoviše, smatraju da je na dodjeli nagrada 2019 Creative Arts Emmys bilja najbolje odjevena što potvrđuju i neki od komentara.

Kim Kardashian na dodjeli nagrada 2019 Creative Arts Emmys - 3 Kim Kardashian iznenadila je mnoge elegantnim i profinjenim modnim odabirom (Foto: Guliver/Cover Images)

Kim Kardashian Kim Kardashian: Sandale koje mnoge žene ne bi ni isprobale, a kamoli kupile

Kim Kardashian Kim Kardashian: Efektna haljina koja je "kapala" po crvenom tepihu

Mislim da je ovo najelegantnije i najljepše izdanje Kim Kardashian do sada.

Za promjenu... stvarno izgleda lijepo! Jednostavna elegantna haljina koja joj pristaje, lijepa frizura, lijepe cipele. Nevjerojatno što malo zrelog stila može napraviti.

Lijepa haljina. Odlično joj stoji. Ne mogu vjerovati da govorim to. Vrlo često to nije slučaj.

Dogodilo se čudo! Kim Kardashian je najbolje odjevena žena!

Kim Kardashian na dodjeli nagrada 2019 Creative Arts Emmys - 10 Nicole Scherzinger na dodjeli nagrada 2019 Creative Arts Emmys (Foto: Guliver/Cover Images)

Pogledajte i 10 dokaza da i slavne žene imaju "bad hair day":

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju