Sinoćnje izdanje Bilboard Music Awardsa donijelo je listu novih neobičnih zvjezdanih izdanja s crvenog tepiha. Mlada glazbenica Doja Cat zasjenila je sve prisutne svojom zavodljivom odjevnom kombinacijom francuske modne kuće Schiaparelli.

Galerija Doja Cat privlačila je pažnju na dodjeli Billboard glazbenih nagrada Doja Cat u ekstravagantnoj kreaciji modne kuće Schiaparelli Doja Cat u ekstravagantnoj kreaciji modne kuće Schiaparelli +2 Pjevačica je osvojila čak 4 nagrade na dodjeli Billboarda  

Njena naizgled obična crna strukirana haljina dizajnera Daniela Roseberryja sve je samo ne dosadna, a cijela kolekcija inspirirana je svemirom.

Haljinom rezanom ispod grudi Doja je pokazala golo poprsje preko kojeg je omotala samo prozirni blijedoružičasti til koji se vukao po podu i haljini dao notu glamura. 

Doja Cat u ekstravagantnoj kreaciji modne kuće Schiaparelli Ekstravagantno izdanje mlade pjevačice (Foto: Guliver)

Dobitnica čak 4 nagrade je ispod prozirnog tila nosila dva zlatna kruga kako ipak ne bi pokazala sve, a osim tog, špicevi na korzetu su svakako veoma upadljiv detalj, a haljina zbog njih izgleda kao futuristička instalacija. 

Neobične cipele Doje Cat na dodjeli nagrada Billboard Neobične cipele Doje Cat na dodjeli nagrada Billboard (Foto: Profimedia)

Umjesto klasičnih cipela nosila je sandale s motivom pozlaćenog stopala iz kolekcije Jesen/Zima modne kuće Schiaperelli, a kao glavni modni dodatak odlučila se za naušnice pozlaćenih ušiju marke Bijules.

Sviđa li vam se ova modna kombinacija?

glasova:

Pjevačica je za ovu prigodu odabrala zlatno prstenje u obliku planeta Sunčevog sustava, a njen dramatični crno zlatni make up i jednostavan visoki, zalizani rep jako su se dobro nadopunili. Torbica Daniela Roseberryja u obliku Saturna posveta je njenom novom albumu Planet Her, a otud i inspiracija za cjelokupni stajling koji izgleda kao da je došao s drugog planeta.

Cipele Horoskop i cipele: Koji je model idealan za vaš znak?  

Megan Fox u haljini dizajnera Davida Koma na dodjeli nagrada Billboard - 1 Megan Fox: Prozirne štikle za samouvjereno izdanje na crvenom tepihu

Iako je za sinoćnju dodjelu nagradu odabrala neobično modno izdanje, moramo se složiti da je Dojina ekstravagantna pojava svakako pokrenula lavinu komentara. 

Doja Cat u ekstravagantnoj kreaciji modne kuće Schiaparelli Doja Cat u ekstravagantnoj kreaciji modne kuće Schiaparelli (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju