U dm-u pri kupnji dvaju ili više mirisa dobivate 20x više bodova

Kako odabrati idealan božićni poklon po povoljnoj cijeni i, bez dodatnog troška, nagraditi sebe? Vrlo jednostavno. Od 1. do 24.12. u svom dm-u ili dm online shopu odaberite klasike među poklonima – parfeme, a dm vam poklanja 20x više bodova na dm active beauty kartici pri kupnji dvaju ili više mirisa.


Svake godine ista priča. Potraga za poklonima kad-tad se zakomplicira i postane izvor stresa i brige. Kako bismo vam olakšali tu potragu i kupnji božićnih poklona vratili onu dozu uzbuđenja i radosti koja je uvijek treba pratiti, odlučili smo među brojnim mirisima koje dm nudi odabrati šest favorita i spojiti ih s osobnostima kojima najviše odgovaraju. Naravno, konačni odabir je na vama, a ono što trebate imati na umu jest da pri kupnji dvaju ili više mirisa u dm-u i vi dobivate poklon - 20x više dm active beauty bodova.

PR PR Foto: PR


Savršen miris za nju


Što odabrati najboljoj prijateljici ili sestri? Nesumnjivo, Lancôme Idole kojim ova francuska kozmetička kompanija potiče žene da budu jake, emancipirane - idoli svoje budućnosti. Nema boljeg poklona za osobu koju želite potaknuti da bude još bolja i samopouzdanija!


Ako tražite poklon za uzbudljivu, pomalo tajanstvenu i proaktivnu osobu onda je pravi odabir Calvin Klein Euphoria koji utjelovljuje suvremenu senzualnost i slobodu. Za onu posebnu ženu u vašem životu koja obožava modu i postavlja trendove, odaberite razigrani i očaravajući Guess Seductive Noir.


Mirisni par za njega


Muškarcima koji su se ove godine našli na vašem božićnom popisu pravim parfemom možete poslati i pravu poruku. Ako im poklonite bugatti Signature Black ili Bruno Banani Made For Men, reći ćete im da prepoznajete njihovo samopouzdanje koje je u ovim mirisima ovjekovječeno drvenastim i muževnim kombinacijama.


Poznajete li muškarca koji je odlučan, karizmatičan i ima ono nešto što ga čini neodoljivim? Onda je za njega pravi odabir Jimmy Choo Man Blue, toaletna voda drvenaste arome koja u svojim visokim notama sadrži kadulju, crni papar i bergamot, dok su srednje note ananas, jabuka, čempres i koža.


 Ne zaboravite, svi ovi mirisi u dm-u i dm online shopu vas čekaju po Dobrim cijenama uz koje ćete još lakše ćete izbjeći stres jer vas povoljnije cijene čekaju tijekom najmanje četiri mjeseca. A ako vam treba još malo inspiracije, ona vas čeka u dm katalogu i dm online shopu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju