Iako su štikle instant podizačice stila, mnoge žene ih ne žele nositi jer su definitivno najneudobniji komad obuće. Iako su elegantne salonke najčešći odabir za crveni tepih brojnih zvijezdi, čini se kako niti one ne mogu izdržati dugo u štiklama već ih koriste samo za kratko fotografiranje


Najpoželjniji model štikli svakako su salonke. Elegantan model s visokom potpeticom, koji prati liniju noge i izdužuje figuru na tron je postavio Christian Louboutin, a osim malih trendovskih preinaka ovaj vječni model još uvijek je najdraži odabir za crvenom tepihu mnogih poznatih dama.

Iako je njihov efekt vrlo moćan, za većinu žena visina potpetice, kao i vrlo uzak kalup salonki predstavlja problem za hodanje

Iako je njihov efekt vrlo moćan, za većinu žena visina potpetice, kao i vrlo uzak kalup salonki predstavlja veliki problem jer je u njima gotovo nemoguće hodati, a kamoli izdržati cijelu večer. Uz ovih 7 savjeta naučite savršeno hodati u cipelama visokih potpetica.

No, ako ste pomislili da poznate ljepotice nemaju takvih problema, varate se. To nam je potvrdila i Gwen Stefani koja je svoje elegantne štikle odabrala za Pre Grammy zabavu, ali u njima nije izdržala dugo.

Naime, pjevačica se na večeri pojavila u žarko crvenoj haljini uz koju su se savršeno uklopile salonke boje pudera.

Iako je prije same večere u njima spretno pozirala ispred brojnih fotografa, čim je započeo program, Gwen je noge oslobodila ogromnog tereta te je momentalno skinula svoje skupe i elegantne štikle i dokazala kako najpoželjnije štikle nisu za hodanje, već samo za poziranje.

Želite li čim duže izdržati u svojim elegantnim salonkama, doznajte kako štikle učiniti puno udobnijima.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju