Chris Hemsworth danas će ispuhati 38 svjećica na rođendanskoj torti. Slavni Australac rodio se 11. kolovoza 1983. godine u Melbourneu, a djetinjstvo je proveo daleko od svjetla reflektora i glamura.

Glumom se počeo baviti 2002. godine kada se pojavio u nekoliko epizoda australskih sapunica i upravo je sapunici ostvario prvu zapaženu ulogu. "Home and Away" u Australiji se prikazuje od 1988. godine, a Chris je tijekom svog angažmana odradio 171 epizodu u toj kultnoj sapunici.

Prilika za proboj u Hollywood stigla je 2009. s malom, ali zapaženom ulogom u filmu "Zvjezdane staze" redatelja J. J. Abramsa, u kojem je glumio oca kapetana Kirka.

Kada se danas pogledaju njegove fotografije s početka karijere, teško je reći da je u to vrijeme netko vjerovao kako će baš Chris postati jedan od holivudskih ljepotana s A-liste.

Chris Hemsworth...

glasova:

Već je tada bio dobro građen i sladak, ali daleko od seks-simbola u kakvog se u međuvremenu prometnuo.

Njegova transformacija započela je 2010. godine kada je objavljeno da će upravo on glumiti Thora u novoj Marvelovoj filmskoj franšizi.

Chris je priznao kako je za ulogu nabacio 10 kilograma mišića, a holivudski stilisti proradili su na njegovu stajlingu i frizuri te ga naposljetku uistinu pretvorili u prvoklasnog ljepotana.

Zavirite u galeriju i uvjerite se da je Chris Hemsworth uistinu kao vino, što stariji - to bolji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju