Naše nove slatke zalogaje dovoljno je samo otvoriti, zagristi i uživati!

 Smatraš da bi slatki snack trebao biti ukusan, jednostavan i praktičan? Imaš pravo.
Misliš da je idealan desert upravo onaj koji je odmah spreman za konzumaciju, bilo da si na fakultetu, u uredu, na izletu, utakmici ili plaži? Imaš pravo.
Vjeruješ da je slatki snack idealno rješenje u pauzi napornog dana na poslu, školi ili fakultetu? Imaš pravo.

Prihvaćaš samo ukusne slastice vrhunskog okusa bez umjetnih aroma i bojila? Imaš pravo.
Baš zbog svega ovoga - imaš pravo na slatko!

Dolcela Cake2go – slasni noviteti s najukusnijom belgijskom čokoladom

Proširili smo vidike, ali i Dolcela asortiman koji je od sada bogatiji za nekoliko novih, gotovih slastica, prepoznatljivog okusa kojeg obožavate i pakiranja koje će vas oduševiti praktičnošću te mogućnošću konzumacije odmah i sad, gdje god se nalazili.

Većina čokoladoljubaca Brownies će smjestiti među top 5 slastica, pa smo, uzevši u obzir njihove želje i činjenicu kako nemamo uvijek vremena za kulinarske akrobacije, kreirali Cake2go Brownies! Sočan biskvit, punog čokoladnog okusa, dodatno je obogaćen komadićima profinjene belgijske čokolade, a stane u svaku torbu i svaki džep. Kako bi se s dnevnim obavezama što bolje nosili, a stres izbacili, neka u torbi uvijek bude dovoljna zaliha ovih zalogaja, a ako ih se zaželite kod kuće, samo ih zagrijte u mikrovalnoj pećnici i uz dodatak kuglice sladoleda stvorite pravu malu gozbu.

Uz sam bok ovom tamnom slatkišu stali su Cake2go Blondies, sočni i bogati kolačići od svijetlog biskvita, a nepce će zatitrati zbog komadića najfinije belgijske čokolade koje smo u njih ukomponirali. Ono što ih čini posebno neodoljivima je činjenica da su spremni za konzumaciju odmah, gdje god vas iznenadi želja za slatkim, bilo to na predavanju, na poslu ili kod kuće, nakon ukusnog ručka, jer u njima možete uživati i u toploj varijanti, uz jednostavno zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici. Samo zgrabi, zagrizi i uživaj!

Klasici u najukusnijem ruhu – uvijek stanu u ruku

Novi Cake2go Blondies i Brownies u praktičnim pakiranjima savršeno su se uklopili u asortiman, uz dobro poznate Dolcela Cake2go jaffa te Cake2go vaniliju i čokoladu, koji ljubitelje slatkih zalogaja već neko vrijeme prate u stopu. Vjerujemo kako će svi ljubitelji slatkog iskoristiti priliku da, ako već nisu, okuse desert koji nas osvaja generacijama, Dolcela Cake2go jaffa. Simfonija okusa koju stvaraju naranča i čokolada malo koga ostavlja ravnodušnim, a ovih 8 sočnih zalogaja u praktičnom pakiranju nudi rješenje kad vas uhvati želja za slatkim nakon dugog sastanka ili predavanja. Podijeli Cake2go jaffa s kolegama jer i oni imaju pravo na slatko.

Uvijek dobrodošao klasik, Cake2go vanilija u praktičnom pakiranju tu je kad ste u žurbi i želite nešto slatko, a ukusnih i baršunastih 5 mini rolada utažit će želju za slatkim u bilo kojem trenutku - u školi ili na poslu, na plaži ili na skijanju. Nikada ne iznevjeri, baš kao i Cake2go čokolada, koja harmonijom čokoladne kreme, biskvita i preljeva od kakaa samo zove na još. Preduhitrite žudnju za slatkim, isprobajte ove slatke zalogaje iz Dolcela Cake2go linije i pronađite svoj omiljeni. Jednom kad za njih zagrizeš – ne puštaš!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju