Ako nisi od onih koji za pečenje blagdanskih kolača uzimaju godišnji odmor - na pravom si mjestu! Ako i jesi, opet si na pravom mjestu jer Dolcela za tebe ima dobre vijesti.

Zaboravi na dugačke shopping liste, planiranje, vaganje i hrpu posuđa jer ono što ti treba za savršenu slasticu nalazi se u jednoj kutiji – Dolcela kutiji.

Jednostavno, brzo, a tako mljac

Dolcela mješavine za kolače moderan su asortiman namijenjen baš tebi! Jer što je blagdanski stol bez Husarskih kolačića ili večer uz TV i dekicu bez mirisnih Fritula? I dok to sve još upotpuniš sočnim Muffinima – blagdanska čarolija može početi.

Postupak je jednostavan - istresi, pomiješaj, ispeci i uživaj! Uz dodatak samo nekoliko sastojaka koje, sigurni smo, uvijek imaš u hladnjaku.

Preuzmi titulu obiteljskog najslastičara

Svi znamo onu jednu osobu koja radi najbolje slastice za obiteljska druženja. Ovih blagdana Dolcela je tvoj saveznik jer uz Dolcela mješavine za kolače rezultat je uvijek savršen. Preuzmi titulu najslastičara i to uz malo truda i puno zabave. Ponavljamo – samo istresi, pomiješaj, ispeci - i iznenadi sve prisutne!

Ne zaboravi – i ovih blagdana imaš pravo na slatko

Imaš pravo na odmor i vrijeme za sebe. Neka ti uz Dolcelu ovi blagdani budu ispunjeni lijepim i kreativnim trenucima. Kolačiće pripremi brzo, a uživaj dugo. Vrijeme posveti sebi i svojim najdražima jer u tome i jest smisao blagdana.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju