Štapići za čišćenje ušiju s vatenim krajevima odlično su pomagalo u kućanstvu. Njime možete čistiti teško dostupna mjesta, šminkati se ili popraviti zaglavljeni zatvarač na jakni. Provjerite što sve možete s njima učiniti

1. Pošpricajte vaticu štapića omiljenim parfem, stavite ga u vakumiranu plastičnu vrećicu, pa tijekom dana 'obnovite' miris na zglobovima, iza ušiju i na vratu tako što ćete po tim mjestima proći ovim pomagalom.

2. Pomiješajte malo paste za zube, kap hidrogen peroksida i žličicu sode bikarbone kako bi dobili pastu za izbjeljivanje zuba, pa je nanesite na caklinu uz pomoć ovih štapića. (pastu držite na zubima jednu minutu, pa operite zube na uobičajen način)

3. Vidi vam se izrast? Umočite štapić u sjenilo za oči, pa njime potapkajte korijen kose između dva bojenja.

4. Zaglavio vam se zatvarač na nekom odjevnom predmetu? Namočite štapić u šampon za pranje kose pa trljajte zaglavljeno mjesto dok ne 'popusti'.

Iskoristite ovo jeftino kućansko pomagalo za čišćenje teško dostupnih mjesta, šminkanje ili popravak modnih komada

5. 'Istisnite' dosadnu aknu na higijenski način uz pomoć dva štapića za uši.

6. Štapići za uši pomoći će vam prilikom šminkanja: njime možete nanijeti sjenilo za oči ili tuš na kapke, ali i očistiti šminku s područja cijeloga lica.

7. Umočite dva štapića za uši u kremu za njegu područje očiju, stavite ih u vakuminiranu vrećicu i odložite u zamrzivač, pa ujutro njima 'osvježite' podočnjake.

8. Štapićem nanesite dječji puder na trepavice prije stavljanja maskare i tako izduljite ovaj dio očiju, ali i trajanje proizvoda.

9. Štapićem očistiti prljavštinu i prašinu iz teško dostupnih kutova sušila za kosu, ali i drugih manjih kućanskih aparata.

10. Štapiće za uši uronite u pastu sastavljenu od sode bikarbone i vode, pa njome izbijelite fuge između kupaonskih pločica.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju