Ukusne bombončiće od peperminta poznatije pod nazivom Tic Tac bomboni mnogi rado nose u svojoj torbi. No, slatkiš koji osvježava dah može vam biti od koristi čak i kada pojedete zadnji, a sve zahvaljujući praktičnoj plastičnoj kutijici. Doznajte na koje sve načine možete iskoristiti ambalažu Tic Tac bombona

1. Kao kutijice za začine i sjeme - u kutijicu presipajte začin ili sjeme voća, povrća ili cvijeća, zalijepite naljepnicu te ispišite ime.

2. Kao šiljilo sa spremnikom - Obično, metalno šiljilo fiksirajte kroz otvor na poklopcu. Ono će se zaglaviti te njime možete šiljiti olovke, a strugotine će ostati u ambalaži.

3. Kao kutijica za ukosnice - u kutijicu spremite sve ukosnice te kroz otvor na poklopcu ih vadite po potrebi.

Dozu tableta koje morate popiti tijekom dana spremite u Tic Tac kutijicu i stavite u torbu ili džep

>> Napravite senzacionalan luster od plastičnih žlica za samo 12 kuna

4. Za spremanje slušalica - Slušalice od mobitela ili MP3 Playera stavite u kutijicu te spremite u torbu ili džep. Tako se neće zapetljati niti uništiti.

5. Za spremanje ukrasnih traka - zarolanu vrpcu za ukrašavanje poklona ili tkanina stavite u kutijicu te provucite kroz otvor na poklopcu. Traka se tako se neće zapetljati i zgužvati.

6. Za lančiće i perlice - Nakit i perlice pohranite u kutijice jer tako se neće rasipati niti međusobno zapetljati.

7. Kao ambalaža za tablete - dozu tableta koje morate popiti tijekom dana spremite u kutijicu i stavite u torbu ili džep.

8. Za spremanje uredskog pribora - pribadače i spajalice stavite u odvojene kutijice te ih kroz otvor na poklopcu izvlačite po potrebi.

9. Za štapiće za uši - krećete li na put izvadite nekolik štapića za uši, spremite ih u kutijicu i spremite u kozmetičku torbicu.

10. Kao kutijica za kovanice - kovani novac ubacite u kutijicu te je stavite u automobil ili torbu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju