U Zagrebu će se ove godine prvi put održati Artikuliranje, jedinstveni street event koji na jednom mjestu želi okupiti umjetnike i promatrače. Artikuliranje je proljetni nastavak Fuliranja, te će od 30. travnja do 11. svibnja, Zagrepčanima i njihovim gostima ponuditi cijeli niz glazbenih i kulturnih događaja

Artikuliranje će se održati u srcu Zagreba, na predivnom i šarmantnom Strossmayerovom trgu. U sklopu premijernog Artikuliranja tri odabrana kreativca imat će prilike predstaviti svoje radove tijekom 12 dana ovog jedinstvenog street eventa.

Organizatori eventa i portal punkufer.hr nagradit će troje najkreativnijih umjetnika izložbenim prostorom u sklopu kreativne kućice tijekom svih dvanaest dana koliko traje ovaj jedinstveni street event.

Ukoliko želite sudjelovati u natječaju, sve što trebate učiniti je na adresu punkufer@novatv.hr dostaviti 3 fotografije svojih radova i sažeti koncept izlaganja s napomenom: za Artikuliranje, a troje najkreativnijih među vama nagradit ćemo izlagačkim prostorom.

Natječaj traje do petka, 25. travnja, pa nam pišite što prije ili proslijedite ovu obavijest svojim prijateljima kreativcima! Sretno i vidimo se na Artikuliranju!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju