Kako savršeno izglačano rublje usuglasiti sa savršenom jednostavnošću uporabe?

Pro Express Total Auto Control
Najbrže i najučinkovitije glačanje samo jednim potezom!

Stručnjaci vjeruju da idealna kombinacija pare i temperature za svaki tip tkanine osigurava savršene rezultate glačanja.
No, čak i najzahtjevniji korisnici najradije prihvaćaju jednostavne postavke. Tefalova misija da nam svakodnevne poslove učini lakšima uz svoje genijalne inovacije, napravila je veliki korak naprijed ka još lakšem glačanju sa novim Pro Express Total Auto control parnim postajama.

Jednostavnost uporabe

Obzirom da je svaki tipo tkanine drugačiji zahtjeva i drugačiji tip pažnje. Zato se postavke temperature i pare moraju prilagoditi određenim tipovima tkanine, od onih najgrubljih tipa trapera do najosjetljivijih koje zahtjevaju posebno nježno glačanje. Zahvaljujući "AUTO CONTROL” pametnoj tehnologiji, Tefal omogućava tri idealne kombinacije pare i temperature, koje se odabiru jednostavnim pritiskom na izbornik.

• NORMAL program: idealan je za uobičajene tkanine tipa pamuk, vuna, svila, poliester, viskoza itd. (označene sa simbolom • ili ••)
• MAX program (JEANS) najučinkovitiji je za debele i teže tkanine ( označene sa simbolom •••)
• MIN program (delikatne tkanine) vrlo je nježan za najosjetljivije vrste tkanina.

Pametna tehnologija kontrolira paru i temperaturu elektronički i sa velikom preciznošću i automastki postavlja idealnu kombinaciju ta dva parametra. Program se odabire jednostavno pristikom na tipku na kontrolnoj ploči parne postaje; jednostavno odaberite između programa 1 za najčešće tkanine tipa pamuka do 3 za osjetljive tkanine delikatnih boja.


Poboljšane perfomasne za bolje rezultate glačanja

Kao garancija savršenih rezultata pri svakom odabranom programu tu je 6 bara koje prodire u samu srž tkanine. Nova Autoclean podnica ima Power zone područje sa koncentriranim udarom pare od 340 g/min za najvrdokornije nabore.

Savez dugitrajnosti i efikasnosti

Pro Express Total Auto Control garantira dugotrajnu efikasnost. Autoclean podnica osigurava dugotrajniju kliznost i savršene rezultate iz godine u godinu, a Pro Exppress Total donosi i novi kolektor skupljanja kamenca koji može prikupiti i do dva puta više kamenca čak i najsitnijih čestica.
Na kraju ECO postavka omogućava 20 % uštede energije! (usporedba pri maksimalnom izlasku pare)

 

Tehničke karakteristike:

- Auto Control Smart Technology (3 programa: Min, Normal, Max)
- Eco postavka
- Para: do 6 bara
- Power zona: do 280 g/min
- Nova Autoclean podnica
- Novi kolektor kamenca
- Large water tank: 1.8 l
- Namatanje priključnog voda (ovisno o modelu)
- Sustav zaključavanja

Pro Express Total Auto Control
Najbrže i najučinkovitije glačanje u samo jednom potezu!

Glačanje bez ijednog nabora, od najtvrđih do najostjeljivijih tkanina jednim potezom i uz jednostavnu postavku temperature i pare koja osigurava učinkovito i bezbrižno glačanje!
Stručnjaci tvrde a mi smo isprobali, da tek savršena kombinacija pare i temperature za pojedini tip tkanine osigurava savršene rezultate glačanja.
Obzirom da je svaki tip tkanine drugačiji i zahtjeva drugačiji tip pažnje, postavke temperature i pare moraju se prilagoditi određenim tipovima i zahtjevima tkanine.
Od najgrubljih poput jeansa do najosjetljivijih koje zahtjevaju posebnu njegu. Zahvaljujući "AUTO CONTROL” pametnoj tehnologiji, Tefal omogućava tri idealne kombinacije pare i temperature a koje se odabiru jednostavnim pritiskom na izbornik na kontrolnoj ploči parne postaje! Jednostavno odaberite između programam 1 za najčešće tkanine poput pamuka do 3 za osjetljive tkanine delikatnih boja.

Kao garancija savršenih rezultata pri svakom odabranom programu tu je čak 6 bara pare koja prodire u samu srž tkanine. Nova Autoclean podnica ima Power zone područje sa koncentriranim udarom pare od 340 g/min za najtvrdokornije nabore. Kolektor kamenca poboljšan je i može prikupiti dva puta više kemanca čak i najsitnijih dijelova, i tako omogućava da imate čisto glačalo bez truda i muke.
Na kraju ECO mode omogućava 20 % uštede energije!
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju