Rukotvornica.eu: Pridruži se kreativnoj zajednici!

Svi kreativci blagdanskih dekoracija i projekata na stranici Rukotvornica.eu natječu se za dodatne nagrade – iPad 2, Samsung Galaxy Mini te za poklon pakete. Zbog velikog interesa i odličnih rukotvorina, koji neprestano pristižu, Franck je odlučio produžiti nagradni natječaj na stranici www.rukotvornica.eu do 27. prosinca.

Više od 200 projekata i tisuće sudionika učinile su Rukotvornicu nezaobilaznim mjestom domaćih kreativaca. Mjesto inspiracije i zabave na kojem su posljednjih tjedana svoje mjesto pod 'kreativnim suncem' pronašli brojni kreativci, upravo je postalo još zabavnije! Svi vi koji se volite izražavati kroz 'uradi sam' projekte imate priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Osim iPada i smartphonea, najkreativniji radovi natječu se i za 2 vrijedna poklon bona za šoping u hobby art dućanima za kreativce. Prvih sto prijavljenih radova već su osvojili zabavne Franck café majice, a za druge sudionike tu su i vrlo vrijedni poklon paketi Francka.

Imate još vremena za izradu svojih rukotvorina i prijavu na natječaj, ali i još vremena da pozovete prijatelje da vas podrže svojim glasovima. Svoj projekt možete prijaviti u jednoj od rubrika - Dom, Prirodna kozmetika, Zabava, Moda, Korisno - te pozvati prijatelje da glasom pomognu u osvajanju nagrada. Dio nagrada dobit će oni s najviše potpore, a ostatak će dodijelitji stručni žiri.

Još nas uvijek stignete iznenaditi svojim idejama, dobro se zabaviti i osvojiti vrijedne nagrade. Prijavite se na Rukotvornicu! :)
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju