Nema tog predmeta ni materijala koji riječkoj slikarici Mirni Sišul ne može poslužiti kao slikarska podloga. Najveći dokaz tome je njezin stan u potkrovlju u kojem svaki kutak nosi njezin veseli potpis

Slikanjem po starom namještaju postalo joj je hobi, a baza za svaki njezin rad često su dječji crteži te veseli i vedri motivi i natpisi jer, kako kaže, životnog šarenila nikad dovoljno.

Bijele cigle i sivi pod i segment zida prostoru su dali čistoću, a detalji u žarkim bojama svježinu.

>> Kako uz malo novaca i puno mašte urediti stan?

Dnevnim boravkom dominira crna kutna garnitura zahvaljujući kojoj su Mirnine vesele slike maksimalno došle do izražaja. U centru prostorije nalazi se drveni stol koji je zahvaljujući bijeloj boji i rukom pisanim natpisima te crnim i bijeli stolicama postao pravo remek djelo.

>> Svemirski dobro! Zavirite u stan koji razbuđuje sva osjetila

Da i najjednostavniji detalj može biti vrlo zanimljiv dokazuje i luster koji se sastoji samo od crnog smotanog kabla i obične bijele žarulje. Kuhinji od dnevnog boravka dijeli mali šank s radnom površinom koja je također postala slikarsko platno.

Zanimljiv detalj koji starom tavanu daju zanimljivu notu su stare, drvene stepenice ukrašene hrastovim gazištem u žutoj i crnoj te okruglim rukohvatom u žutoj boji.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju