Na svijetu ne postoji ništa bolje od dragocjenih trenutaka provedenih sa svojim najdražima. Uvijek prepričavate smiješne zgode s onog nedjeljnog roštilja u vašem vrtu kad vam je došla cijela obitelj, pamtite romantičnu večer s voljenom kada su je na brodici oduševili vaši škampi sa žara, a još i danas vas prijatelji podsjećaju na one odlične hamburgere s ludog i nezaboravnog kampiranja.

Da, lako je biti majstor svake zabave kad vas prate nezaboravni Delimano Cobb okusi.

Delimano vam s ponosom predstavlja jedinstvenu inovaciju – Delimano Cobb – visoku klasu jedine prijenosne višenamjenske kuhinje na tržištu. Bilo da putujete, idete na izlet, krstarenje, organizirate druženje na plaži, u svojoj vikendici ili vlastitom vrtu, ne morate se odreći uživanja u sočnoj i ukusnoj hrani jer Delimano Cobb možete koristiti bilo gdje. Poseban dizajn i visokokvalitetni materijali čine ga u potpunosti sigurnim za korištenje na otvorenom, a njegova toplinski izolirana baza omogućuje vam da ga premještate čak za vrijeme pečenja bez opasnosti od opeklina.

Delimano Cobb kuhinja za van sadrži jedinstvene dodatke koji omogućuju različite načine pripreme hrane, od roštiljanja, pečenja cijelog pileta, pizze pa do pirjanja i pripreme dimljene hrane. Prave gurmane će posebno oduševiti jedinstveno dizajniran žlijeb u koji se mogu staviti začini uz dodatak vode što daje posebne arome i vrhunski okus samom jelu. No Delimano i dalje brine o vama jer se uz Cobb kuhinju za van hranite zdravo, uz minimum masnoća, zadržavajući istinske okuse hrane sa žara. Delimano Cobb – za najbolje zabave i nezaboravne trenutke!

Jedina prijenosna višenamjenska kuhinja na tržištu
• Izvoran okus roštilja
• Bez plina ili struje
• Spreman za korištenje u samo 10 minuta
• Lagan i prenosiv

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju