Nadolazeći blagdani mnogima su omiljeni u godini, što zbog obiteljske atmosfere i pozitivne energije koju šalju diljem svijeta, a što zbog boja i raskošnih ukrasa koji dom mogu učiniti lijepim i toplim. Adventski vjenčići početak su božićne priče koja će trajati tijekom cijelog prosinca, a ako još niste kupili gotovi ukras sa četiri svjećice, naš prijedlog je da ga napravite sami. Donosimo dva jednostavna i vrlo efektna rješenja gotova u samo dva koraka

1. Želite li biti originalni i maštoviti sve što vam je potrebno za izradu originalnog adventskog vjenčića je baza od umjetnih ili pravih borovih grančica (ako ste vrlo kreativni ispletite je sami), 4 stalka za svijeće, 4 crvene svijeće, suhe kriške naranče, nekoliko štapića od cimeta i minijaturnih kuglica za bor. Iskoristite ukosnice ili komade žice za nabadanje ukrasa, rasporedite ih po želji.

>>Advent kuca na vrata, imate li vjenčić?

2. Želite li pak elegantniju varijantu adventa napravite ga u nekom drugom obliku.

Upotrijebite pladanj za kolače u zlatnoj boji, četvrtastog oblika, češere, kriške limuna i cimet te dva puta po dvije samostojeće svijeće različitih visina.

>>Jeste li spremni za božićno ukrašavanje?!

Prvo na pladanj postavite svijeće te oko njih poslažite češere. Ako vam je lakše možete ih zalijepoiti ljepilom ili silikonom da ostanu fiksni. Na kraju rasporedite ostale ukrase i uživajte u božićnoj čaroliji na vašem stolu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju