Sušilo za kosu je važno pomagalo u životu svake žene, majstor je za nestašne uvojke, spašava u trenucima kada nam je kosa mokra, a moramo biti spremne za 5 minuta i pomaže u sušenju košulje s koje smo uklonili mrlju. No postoji još niz situacija u kojima nam sušilo može pomoći. Provjerite koje su to!

Sušilo kao Photoshop
Uz veliki broj mapa s fotografijama pohranjenim u vašem laptopu ili kompjutoru sigurno imate i one koje ste razvili te ih zalijepili u albume. Ukoliko prilikom ponovnog prelistavanja primijetite da neke od njih stoje naopako ili bi na njihovo mjesto radije stavili neku drugu fotografiju poslužite se sušilom. Usmjerite topli zrak prema stražnjoj stranici albuma i polagano odlijepite željenu fotografiju.

>> Je li ovo najseksi frizura na svijetu?

>> 9 poteza do tip-top hladnjaka

Sušilom do nedostupnih mjesta
Prilikom čišćenja životnog prostora pravi izazov predstavljaju skriveni kutevi i teško dostupna mjesta. Tu nas ponovno spašava sušilo, njime jednostavno ispušite prašinu i ostale nečistoće. Ukoliko se sušilom koristite za čišćenje polica, započnite od najviše.

Izglačajte zavjese sušilom
Nove zavjese za kadu pune su zapeglanih rubova koji ne izgledaju lijepo. Želite li ih ukloniti ispeglajte ih uz pomoć sušila za kosu, no pritom pripazite da sušilo nije preblizu kako se zavjesa ne bi rastopila.

Sušilo kao Masterchef
Okrenete li ga na hladni zrak sušilo za kosu pokazat će se kao odličan pomagač u kuhinji i to prilikom izrada glazure koja se mora stisnuti po hitnom postupku. Odlično funkcionira kod muffina ili cupcakesa.

Sušilom protiv dječjih radosti
Mrlja od pastela koje su na trenirkama ili košuljama ostale kao uspomene na dječju igru lakše ćete odstraniti uz pomoć sušila za kosu. Usmjerite topli zrak u mrlju, a kada se vosak otopi uklonite mrlju uz pomoć sredstva koje koristite za čišćenje odjeće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju