Podvodni svijet sinkro plivanja bliži nam je no ikad! Atraktivan i oku ugodan olimpijski sport po prvi je puta u Hrvatskoj prikazan na podvodnim snimljenim fotografijama koje otkrivaju jedan novi svijet

Izložbu podvodnih fotografija 'SIRENE POSTOJE ...'  možete pogledati u izložbenom prostoru Hrvatske pošte u Jurišićevoj ulici u Zagrebu od 8. do 21. ožujka. Ulaz na izložbu je besplatan.

Izložba podvodne fotografije autora Marjana Radovića prikazuje nam po prvi puta u Hrvatskoj, ispod vode snimljenih, tridesetak atraktivnih fotografija koje otkrivaju čari olimpijskog sporta - sinkroniziranog plivanja.

Sinkro plivačice Mladosti prije nekoliko su mjeseci, u suradnji s fotografom snimile atraktivan kalendar, a izložba je nastavak ove uspješne suradnje. 

>> FOTO: Sinkro plivačice snimile atraktivan kalendar za 2011.

Izložba je zbog svoje specifičnosti zasigruno izniman događaj na kulturnoj sceni grada Zagreba, a posjetiteljima izložbenog prostora Hrvatske pošte pružit će se mogućnost upoznavanja s jedinstvenim i atraktivnim podvodnim fotografijama Marjana Radovića.

'Spoj nevjerojatne snage vode i ženskog  tijela stvorilo je sklad vode i forme. Radost koja se vidi na njihovim licima potpuno briše nevjerojatan napor koji iziskuje to što rade', izjavila je fotografkinja Berislava Picek.