Podvodni svijet sinkro plivanja bliži nam je no ikad! Atraktivan i oku ugodan olimpijski sport po prvi je puta u Hrvatskoj prikazan na podvodnim snimljenim fotografijama koje otkrivaju jedan novi svijet

Izložbu podvodnih fotografija 'SIRENE POSTOJE ...'  možete pogledati u izložbenom prostoru Hrvatske pošte u Jurišićevoj ulici u Zagrebu od 8. do 21. ožujka. Ulaz na izložbu je besplatan.

Izložba podvodne fotografije autora Marjana Radovića prikazuje nam po prvi puta u Hrvatskoj, ispod vode snimljenih, tridesetak atraktivnih fotografija koje otkrivaju čari olimpijskog sporta - sinkroniziranog plivanja.

Sinkro plivačice Mladosti prije nekoliko su mjeseci, u suradnji s fotografom snimile atraktivan kalendar, a izložba je nastavak ove uspješne suradnje. 

>> FOTO: Sinkro plivačice snimile atraktivan kalendar za 2011.

Izložba je zbog svoje specifičnosti zasigruno izniman događaj na kulturnoj sceni grada Zagreba, a posjetiteljima izložbenog prostora Hrvatske pošte pružit će se mogućnost upoznavanja s jedinstvenim i atraktivnim podvodnim fotografijama Marjana Radovića.

'Spoj nevjerojatne snage vode i ženskog  tijela stvorilo je sklad vode i forme. Radost koja se vidi na njihovim licima potpuno briše nevjerojatan napor koji iziskuje to što rade', izjavila je fotografkinja Berislava Picek.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju