Ponekad se roditelji iskreno upitaju treba li im uopće neko dodatno znanje na temu roditeljstva i postoji li nešto što ne znaju, a trebali bi znati? Besplatno uvodno predavanje o roditeljstvu i djetetovim prvim godinama života održat će se u srijedu 24. listopada od 18 do 20.30 sati na adresi Slavonska avenija 3. Predavač je Tomislav Kuljiš

Predavanje približava najnovije spoznaje o tome što je neophodno za cjelovit psihološki, emocionalni i intelektualni razvoj djeteta i namijenjeno je roditeljima od faze trudnoće do uzrasta djece od 6 godina.

Predavanje će otkriti što je od krucijalnog značaja u prvih godina djeteta za formiranje buduće osobnosti. Saznajte kakvo roditeljstvo daje sretnu, stabilnu i samosvjesnu osobnost djeteta.

Najnovije znanstvene spoznaje, koje su u cijelosti u skladu s intuitivnim, prirodnim roditeljstvom, sadašnjim roditeljima napokon daju mogućnost dubokog razumijevanja djeteta i mogu značajno olakšati roditeljstvo te dati odgovore na mnoga pitanja koja muče roditelje.

Roditeljstvo ne mora biti teško i naporno ako ga ispravno razumijemo!

Predavanje i parking su besplatni, no participira se u troškovima prostora sa 30kn po osobi. Za predavanje je obavezno se prijaviti OVDJE.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju