Udruga za razumijevanje djece s deficitom pažnje/hiperaktivnim poremećajem 'Buđenje' organizira besplatno predavanje za roditelje koji se svakodnevno susreću sa sličnim radostima i problemima

Udruga za razumijevanje ADHD-a, Buđenje svaki mjesec organizira mjesečne sastanke za roditelje djece s ADHD-om (ADHD - deficit pažnje/hiperaktivni poremećaj).

Na mjesečnim sastancima roditelji mogu razmjenjivati svoja iskustva, upoznati se i družiti s ljudima sličnih svakodnevnih radosti i problema. Na sastancima se ugošćuju i razni stručnjaci iz tog područja.

Na sljedećem sastanku tako će prisustvovati Ines Brenko, psihoterapeutkinju integrativne i geštalt terapije s temom Karakterne obrane i tjelesno oklopljavanje.

Na ovom predavanju moći ćete saznati na koji način uvjeti odrastanja u pojedinim razvojnim fazama utječu na oblikovanje osobnosti, kako nastaju specifični obrambeni mehanizmi te na koji način je to povezano s našim tijelom.

>> Djeca se rađaju s osjećajem za dobro i zlo

>> Mama potjerala grudnjake s dječjeg odjela

Svi zainteresirani mogu doći na besplatno predavanje koje će se održati na Trgu francuske republike broj 11 (ljubičasti ulaz) u ovu subotu, 18.12.2010. od 17 do 19 sati u Zagrebu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju