U velikoj akciji 'Želim život' Zaklade Ana Rukavina i Nove TV prikupljeno je više od milijun kuna. Tisuće ljudi uživalo je u koncertu domaćih zvijezda na središnjem zagrebačkom trgu, a poznata lica iz javnog života razgovarali su s građanima u call centru

Velikim koncertom na Trgu bana Josipa Jelačića sedmu godinu zaredom Zaklada'Ana Rukavina' zahvalila je i pozvala građane na da pomognu Zakladi, a tisuće okupljenih došlo je podržati humanitarnu akciju i uživati je u najvećim hitovima poznatih estradnih zvijezda.

'Naše srce je sve veće' poručila je mlada pjevačica Lana Jurčević, u dobrim mislima pridružili su joj se NIna Badrić, Franka Batelić, Luka Nižetić, Jelena Rozga, Jasmin Stavros i brojni drugi.

Brojne osobe iz javnog i političkog života pokazale su iznimnu solidarnost u večeri s humanitarnim predznakom. Na pozive građana zahvaljujući kojima je prikupljeno milijun kuna javljali su se predsjednik Ivo Josipović u društvu supruge Tatjane, premijer Zoran Milanović, bivši predsjednik Stjepan Mesić, ministrica Vesna Pusić.

Pridružili su im se lica Nove TV, od direktora,novinara, voditelja, poznata estradna imena, sportska imena svi su bili dio volontera koji su se javljali građanima na pozive i na taj način dali svoj doprinos zakladi Ana Rukavina.

Želite li i vi pomoći, možete to još uvijek učiniti putem humanitarnog broja 060 9000 (6,15 kn s PDV-om) i to do 24. prosinca.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju