Četrdeset i peta Međunarodna vrtna izložba Floraart je otvorena, od danas pa do 31. svibnja, na zagrebačkom Bundeka možete uživati u cvjetnoj rapsodiji

Četrdeset i peta Međunarodna vrtna izložba Floraart je otvorena, od danas pa do 31. svibnja na zagrebačkom Bundeku možete uživati u cvjetnoj rapsodiji

Ulaz na zagrebačku izložbu cvijeća je besplatan, a posjetiteljima će se predstaviti 148 izlagača iz Hrvatske i 15 iz Austrije, Belgije, Danske, Francuske, Italije, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, SAD-a i Slovenije.

Na više od trideset hektara otvorenog i više od dvije tisuće četvornih metara zatvorenog prostora od danas možete razgledati ukrasno bilje, kreacije od rezanog cvijeća te raznu opremu za uređenje vrtova i dječjih igrališta.

Ukoliko i sami uživate u uređivanju svojih vrtova ili balkonskog cvijeća na Floraartu možete razgledati razni cvjećarski pribor i alat te sredstva za prihranjivanje i zaštitu bilja, sjemenja, umjetnog cvijeća.

Utručna predavanja, prezentacije, kreativne radionice i zabavni program najzanimljivije je svakako već tradicionalno natjecanje Hrvatskog KUP-a florista i međunarodno natjecanje učenika srednjih poljoprivrednih škola u aranžiranju cvijeća.

Za vrijeme trajanja Floraarta bit će predstavljen projekt 'Lijepa naša Sava', kojemu je svrha zaštita i promocija rijeke Save, a najmlađi posjetitelji će uživati na novo uređenom igralištu na istočnom dijelu Bundeka, koje je prilagođeno i djeci s posebnim potrebama.

Zadovoljna vas daruje cvijećem povodom Floraarta!

Zadovoljna i Vrtni centra Klara vas pozivaju na cvjetni šoping, prvih 30 čitateljica koje u Klaru dođu s isprintanom stranicom sa Zadovoljne te kupe cvijeće na poklon dobivaju prekrasnu gazaniju.

Radno vrijeme vrtnog centra je od ponedjeljka do petka od 7 do 20 sati te subotom od 7 do 17 sati. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju