Dani vjenčanja, najveći događaj organizacija vjenčanja započinje u petak 1. listopada na Zagrebačkom velesajmu koji otvara svoja vrata budućim mladencima

Od 1. do 3. listopada na Danima vjenčanja održat će se modne revije, dodjela nagrade za najljepše uređeni štand, prezentacije prvog plesa, event Budi mladenka kao i nagradna igra u kojoj će jedan budući bračni par dobiti vrijedne nagrade – vjenčanicu, prstenje i romantični vikend.

Cijena ulaznice na Dane vjenčanja je simbolična - 10 kuna, a polovica iznosa od svake kupljene ulaznice uplatit će se Kliničkoj bolnici 'Sestre Milosrdnice' i Klinici za dječju kirurgiju u Klaićevoj kao i prihod prikupljen na

U sklopu Dana vjenčanja održat će se i Gala humanitarna modna revija. Na reviji će nastupiti Marija Husar, a osim Dvine Meler, Ide Prester i Danijele Pintarić, u vjenčanicama i svečanim odijelima pistom će prošetati i Iva Šulentić, Antonija Šola, Nikol Bulat, Sanja Bjedov, Žana Štrbac, Ivana Paris, Hana Tabaković, Vedran Strukar, Boris Kosmač, Robert Valdec, Danijel Bilić i mnoge druge osobe iz javnog života Hrvatske koje su prepoznale humani cilj organizatora – pomoć dječjoj kirurgiji.

Voditelji revije su Vlatka Pokos i Dalibor Petko.

Kao gost Gala humanitarne modne revije, ravno iz Tokija, na modnu pistu Dana vjenčanja, dolazi priznata hrvatska etno kreatorica Mina Petra s kolekcijom 'Rapsodija u bijelom'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju