U Zagrebu je održano finale drugog natjecanja 'Najušpjesniji tinejdžer Hrvatske 2011'. Celebrity žiri je odabrao pobjednike, Antona iz Zagreba i Dariju iz Rijeke

U Zagrebu je održano finale drugog natjecanja 'Najušpjesniji tinejdžer Hrvatske 2011'. Žiri u kojem su sjedili Gordan Kožulj, Daniela Trbović, Mario Ančić, Ivana Brkljacic, Amar Bukvić, Sanja Pilić, Ana Jelušić, Zlatko Horvat i Maja Jeić, nisu imali lak zadatak budući da su morali odabrati najuspješnije među najboljim srednjoškolcima.

Natjecatelji su rješavali test znanja i opće kulture, odgovarali na pitanja iz socijalne osjetljivosti te se natjecali u mini showu koji je pokazao što finalisti rade u svoje slobodno vrijeme.
Brojna publika uživala je u dvosatnom programu i brojnim dramskim, sportskim, glazbenim i likovnim radionicama finalista

Program je vodila Iva Šulentić, a nastupili su Kim Verson, Dino Jelusić i Lana Klingor.


Pobjednici natjecanja su Anton Kovačević koji pohađa prvi razred XV.gimnazije u Zagrebu i Darija Damjanović iz Rijeke.

Anton se profesionalno bavi gimnastikom, sudjeluje na brojnim svjetskim turnirima i natjecanjima gdje osvaja mnoge medalje. Položio je ispit za gimnastičkog suca, demonstrator je na gimnastičkoj katedri u višoj trenerskoj školi. Član je hrvatske juniorske reprezentacije i ima priznanje Hrvatskog olimpijskog odbora.

Darija Damjanović je uspješna sportašica i već dugi niz godina trenira kickboxing i taekwondo. Ima 2 svjetske medalje iz kickboxinga. Članica je obje reprezentacije. Zbog odličnog prosjek ocjena i sportskih uspjeha škola ju je proglasila 'Ponosom škole'. Ima i potvrdu Hrvatskog olimpijskog odbora za darovitog sportaša, a u slobodno vrijeme volontira u Udruzi za celebralnu i dječju paralizu i bavi se dresurom pasa.

Ivana Čolak iz Vukovara pobijedila je u kategoriji internet glasovanje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju