S pahuljama snijega i niskim temperaturama dolazi i vrijeme idealno za mirnu večer uz knjigu. Darujemo vam naslov koji pripovijeda dirljivu ljubavnu priču s potresnim završetkom kakav do sad niste pročitali

Godina je 1986. Na ulazu u Japansku četvrt grada Seattlea nalazi se hotel Panama. Više od četrdeset godina zatvoren je daskama. Zatvoren je ne samo hotel, nego i mnoge uspomene, sjećanja i dragi predmeti skriveni u podrumu. U kutijama i sanducima nalaze se stvari japanskih obitelji koje su tijekom Drugoga svjetskog rata otjerane u prognaništvo.

>> Za sreću je potrebna samo jedna minuta!

Nova vlasnica hotela sve ih želi pokazati, možda im čak i pronaći vlasnike. Kad izvuče i rastvori jedan japanski suncobran, Henryju Leeju, američkom Kinezu, navrijet će uspomene. Sjetit će se vlasnice suncobrana, žene koju nikada nije uspio zaboraviti. Bila je to Keiko Okabe, njegova
prva ljubav, žena kojoj nije ispunio dano obećanje. Potraga će ga odvesti na putovanje koje će ga podsjetiti na žrtve koje je podnio za svoju obitelj, ljubav i domovinu.

'Hotel na uglu gorkog i slatkog' jedan je od najhvaljenijih prvijenaca svih vremena, prodan u višemilijunskim nakladama i preveden na mnoge svjetske jezike.
Autor Jamie Ford pripovijeda dirljivu ljubavnu priču, ali istražuje i odnos oca i sina, tugu i veselje prve ljubavi, kao i kotač povijesti koji nezaustavljivo melje sve pred sobom. No, Jamie Ford zna da velikim ljubavima ništa ne stoji na putu pa ispisuje potresan završetak kakav do sad niste pročitali.

Mozaik knjiga daruje čitateljice portala Zadovoljna.hr Ljerku Pižeta i Anicu Mirosavljević s knjigom koja se ne ispušta iz ruku!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju