Dok školarci marljivo pripremaju knjige i bilježnice za početak nove školske godine, znatiželjni klinci i klinceze mlađe dobi pitaju se što su to brojke i slova. Kako bi ih što jednostavnije podučili abecedi i osnovnim matematičkim radnjama u pomoć vam priskaču Disneyjevi likovi

Djevojčice i dječaci koji imaju stariju braću i sestre koji već griju školske klupe znaju biti jako znatiželjni te se žele što prije upoznati sa svime što se uči u školi.

Najbolji način da ih upoznate sa gradivom koje 'veliki' već znaju su dobro poznati likovi s kojima su se sprijateljili kroz animirane filmove, slikovnice i bojanke.

Egmont je pripremio pravu poslasticu pod nazivom 'Mala škola'. Radi se o knjižicama s Disneyjevim likovima koje na jednostavan način djecu upoznaju sa slovima abecede, oblicima, brojevima, mjernim jedinicama i osnovnim matematičkim radnjama.

Program koji su kreirali vrsni stručnjaci za obrazovanje djece. Disneyjeva 'Mala škola' pomaže djetetu u ranoj životnoj dobi usvojiti neophodne vještine za daljnje školovanje, a 10 knjiga iz niza savršeno su pomagalo u učenju. U njima se nalazi mnoštvo zadataka i aktivnosti, a interaktivne naljepnice i igre omogućit će lakše svladavanje osnova matematike i pismenosti.  Omiljeni Disneyjevi likovi svoje će marljive prijatelje nagraditi diplomom Male škole!

Naslovi u nizu su: Brojevi, Oblici, Velika slova, Zbrajanje, Nauči pisati, Pisanje, Mjerenje, Zbrajanje i oduzimanje, Matematika i Matematičke igre. Ove vježbenice učenje će učiniti poticajnim, a uz omiljene Disneyjeve likove svako će dijete na zabavan način usvojiti nova znanja.

Zadovoljna.hr i Egmont daruju najmlađe!

3 naslova koji će razveseliti najmlađe stižu Tanji Košić, Marini Markovec i Marini Rajić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju