Znamo da je Valentinovo tek jedan dan u godini te da se trebamo voljeti i sve one ostale trenutke kada više pažnje posvećujemo manje bitnim ljudima od oni koji su osvojili naše srce. Na to će nas najbolje podsjetiti knjiga ispunjena ljubavnim citatima proslavljenog Paula Coelha

Paulo Coleho tvrdi da je ljubav esencija života. S time bi se složili svi pisci, pjesnici, ljubavnici i romantičari. Kako bi se na to svi zajedno podsjetili ovaj je proslavljeni pisac u jednom djelu skupio vlastite ljubavne citate i nadahnuo mnoge da pronađu put do odabranog srca.

PAULO COELHO rođen je 1947. u Rio de Janeiru. Svi njegovi romani svjetski su bestseleri, a posebno 'Alkemičar', 'Veronika je odlučila umrijeti' i 'Jedanaest minuta'.

Knjige Paula Coelha prevedene su na 68 jezika i ne prestaju izazivati društvene i kulturalne rasprave. Njegova filozofija, ideje te teme njegovih knjiga inspiriraju milijune čitatelja koji tragaju za vlastitim putem i novim načinima poimanja svijeta.

>> Ma zašto uopće slavimo Valentinovo?

CATALINA ESTRADA još se kao djevojčica oduševljavala bujnim, živopisnim vrtovima i prirodom rodne Kolumbije. Svoje korijene nije zaboravila ni danas, kada živi u Barceloni i radi kao uspješna i međunarodno priznata ilustratorica.

Njezina djetinja radoznalost i danas se odražava u njezinu stvaralaštvu, u čudesnoj eksploziji boja i raskoši koja krasi njezina djela.

Izdavačka kuća VBZ nagrađuje tri sretne čitateljice knjigom ‘Ljubav’. Sve što je potrebno je točno odgovoriti na pitanje – tko je autor djela ‘Ljubav’ i imati malo sreće. Autor djela ljubav je Paulo Coelho a dobitnice su: Josipa Marić, Dolores Friš i Marijana Hodnik.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju