Kraj ljetnih praznika znači da uskoro počinje škola. Iako je to razdoblje stresno za roditelje i klince koji moraju obaviti velike pripreme, školski pribor s omiljenim likovima može itekako smanjiti stres. Darujemo vam veselu opremu za vaše mališane!

Kod odabira školske opreme roditelji i djeca imaju potpuno različite prioritete, dok mališani žele samo ono što im se sviđa, roditeljima je važna kvaliteta i cijena. Ukoliko šoping završi tako da su svi zadovoljni početak školske godine će proći bez velikog stresa.

Baš zbog toga odličan izbor su školske torbe s djeci omiljenim likovima izrađene od kvalitetnih materijala te s pojačanjima koja štite kralježnicu. Klinci u školu ponekad nose i teret do 20 posto veći od njihove težine.

Iako tržište obiluje različitim modelima najbolja školska torba je ona koja se nosi na oba ramena kako bi se opterećenje pravilno rasporedilo, a važna je pozadina torbe. Ona ne smije biti pretvrda, no ni premekana kako rubovi knjiga ne bi 'pikali' klince.

Najbolji spas od teških torba su roditelji koji mogu prošetati s djecom do škole pa taj strašni teret nose oni sami, no ukoliko dijete samo odlazi u školu i vračaju se kući potrebno ga je naučiti kako slagati stvari u torbu kako bi opterećenje bilo što manje.

>> Makeover sobe za đaka: Neka bude veselo i jeftino!

Teške knjige, tenisice za tjelesni ili pribor za likovni najbolje je staviti na dno torbe kako bi bili što bliže leđima i time manje opteretili dječju kralježnicu, a odličan 'trik' je i torba s remenom koji se veže oko struka.

Iako će klinci vjerojatno odbiti njegovo vezanje imate još dovoljno vremena da osmislite priču kojom ćete ih začarati i uvjeriti ih da je to jedini pravilan način nošenja njihove nove, trendy školske torbe!

Ukoliko se vaši mališani spremaju za odlazak u vrtić mali ruksak ili jednostavna vreća je kao idealna za stvari koje su im potrebne tijekom svakodnevnog druženja s vršnjacima.

Šlapice, omiljenu igračku i rezervnu odjeću povjerite na čuvanje omiljenim dječjim likovima i pustite klince da sami odaberu ono što im se najviše sviđa. tako će se i oni osjećati važni jer su se sami pripremili za važan dan - odlazak u vrtić!

Zadovoljna i one2play vam poklanjaju opremu za školarce!

Školske torbe 'Timmy time' dobile su Marinka Duić i Danica Šestak,  a pernica 'Timmy time' stiže Luciji Katavić.

Školske torbe 'Gromiti' stižu Dariu Brajkoviću i Samanti Kocijan, a pernicu s popularnim 'Gromitima' dobio je Ivan Maljevac.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju