Prirodni proizvod koji iznenađujuće brzim rezultatima rješava razne tegobe svakako je odlično rješenje za cijelu obitelj. Zahvaljujući ekstraktima biljaka koje su ubrane na ekološki uščuvanom području Žumberka, na 736 metara nadmorske visine, te načinu na koji se proizvodi balzam Epiderm je u potpunosti prirodan i ekološki ispravan

Ekstrakt nevena, propolisa, shea maslac, vitamin E, lavandino ulje i pčelinji vosak koji balzam sadržava vrlo su učinkovite supstance kod zacjeljivanja površinskih rana, posjekotina, lakših opekotina i čireva, te pomažu kod blažih upala kože.

Ovaj ljekoviti pripravak širokog spektra djelovanja dolazi iz prirode i namijenjen je cijeloj obitelji.

Mnoge osobe svoje su tegobe uspjele zaliječiti koristeći prirodan biljni balzam Epiderm.

>> Zdrava hrana mora biti u prvim redovima hladnjaka

>> Koliko su prirodni sokovi s polica trgovina?

Sastav Epiderm biljnog balzama:
Neven (Calendula officinalis flower extract flower) čiji ekstrakt dokazano djeluje protuupalno te pospješuje zacjeljivanje rana, opekotina, posjekotina i ostalih povreda (oštećenja) kože. Neven ima antiflogističko (protuupalno) djelovanje, te pospješuje granulaciju i epitelizaciju. Ima izraziti antimikrobni učinak. U medicinskoj kozmetici koristi se za zaštitu kože i općenito kod kožnih oboljenja.

Shea maslac (Butyrospermum parkii), dobiven hladnim prešanjem jezgri oraha iz plodova afričkog drveta Vitellaria paradoxa, odlično štiti kožu od isušivanja, hrani i stvara zaštitni film, a zbog neuobičajeno visokog sadržaja triterpenskih estera ima i protuupalno i antibakterijsko djelovanje, te zaštitno djelovanje od UV zračenja.

Propolis (Propolis extract) je smolasta masa koja djeluje antimikrobno i antibakterijski.

Vitamin E (Tocopheryl acetate) povećava sposobnost zadržavanja vlage u koži, ubrzava obnavljanje oštećenih stanica te pospješuje zacjeljivanje rana. Vitamin E je dodan u balzam u svojstvu antioksidansa.

Lavandino ulje (Lavandula hybrida oil) ima protuupalno, antiseptičko i analgetsko djelovanje. Rabi se kao sastojak ljekovitih masti protiv akni, dermatitisa, ekcema i uboda kukaca, te djeluje stimulirajuće na zacjeljivanje rana.

Pčelinji vosak (Cera Flava) je prirodni vosak koji izlučuju pčele i od njega grade saće. Dobiva se topljenjem saća pčela radilica. Tamnija ili žuta boja se u vosku stvara njegovim kontaktom sa zrakom. Boja ovisi i od prisutnosti cvjetne peludi te propolisa.

Darujemo 3 univerzalna biljna balzama koji će pomoći u rjepšavanju mnogih tegoba prirodnim putem Nataliji Milanja Hribar, Bojani Paleka i Ivani Slavić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju