Od pristiglih fotografija na natječaj za 'Moje dijete na naslovnici' odabrali smo petogodišnju Lanu koja se na snimanju snašla poput pravog modela. Njezin osmijeh će krasiti naslovnicu novog broja Vodiča za roditelje

Iako nije bilo lako odabrati jedno lice između pristiglih fotografija, na kraju smo se morali odlučiti za jedno pa je izbor pao na brbljavu petogodišnjakinju Lanu iz Zagreba.

Lana voli pjevati i plesati, a u obitelji je glavna pa mama, tata i stariji brat Karlo plešu kako ona svira. Iako je Karlo stariji Lana nam je rekla kako se ponekad dobro slažu.

'Nekad se igramo, nekad se svađamo', otkrila je Lana koja vrijeme dok su mama i tata  na poslu, a brat u školi provodi u vrtiću.

Između ostalih pristiglih fotografija odabrat ćemo i ostala lica za naslovnice za svibanj, lipanj, srpanj i kolovoz.

U novom broju časopisa Vodič za roditelje možete pročitati kojeg kućnog ljubimca je najbolje odabrati za dijete, što sve nudi proljeće na tržnici i kako provoditi što više kvalitetnog vremena s djecom u prirodi.

Planirate li uskoro proslavu dječjeg rođendana provjerite kako to izgleda kada se tata baci u organizaciju i na što sve treba obratiti pažnju.

Ukoliko ste ljubitelj biljaka dobro je provjeriti kuda ih postaviti u domu kako bi neutralizirale elektromagnetska zračenja, a u Vodiču za roditelje također možete pronaći odgovor na pitanje je li vaša beba spremna za dohranu.

Poseban dio je posvećen mama koje uz igru s mališanima mogu uključiti i vježbe uz koje će se brzo vratiti u formu nakon poroda.

Besplatni časopis za sretno odrastanje potražite na dječjim odjelima gradskih knjižnica,u pedijatrijskim, zubarskim i fizijatrijskim ambulantama, Ciciban dućanima i nekim ljekarnama.

Možete se i pretplatiti ovdje, a plaćate samo troškove dostave!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju