Unicef Hrvatska prikupio je informacije o razmjeni i prodaju rabljenih udžbenika širom Hrvatske. Želite li prošlogodišnje očuvane knjige svoga školarca proslijediti u druge ruke kako biste nabavili one za nadolazeću školsku godinu, provjerite kada i gdje se 'sajam udžbenika' događa u vašem gradu

U Zagrebu na prostorima i platoima ispred zgrade Muzeja suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17. Razmjena će trajati do početka školske godine, svaki dan od 10 do 18 sati.

U Splitu će se udžbenici osnovnih i srednjih škola razmjenjivati na Peškariji od 27. do 29. kolovoza od 18 do 20:30 sati.

U Bjelovaru će se knjige razmjenjivati u Šenoinoj ulici od ponedjeljka do petka od 10 do 15 sati sve do 7. rujna. Razmjena školskih udžbenika u Koprivnici u Domu mladih trajat će sve do 8. rujna.

>> Prepravite preraslu dječju odjeću u spermoderne krpice

U Velikoj Gorici udžbenike potražite na prostoru Tržnog centra do 31. kolovoza od 9 do 18 sati.

>> Pomognite prvašićima da uhvate školski ritam

U Kutjevu će se udžbenici razmjenjivati 24. kolovoza od 16:30 do 19:30 sati u Vijećnici, a u Požegi 29. kolovoza u isto vrijeme ispred Osnovne škole 'Dobriša Cesarić'.

U Sisku se rabljeni udžbenici mogu potražiti svakim radnim danom od 10 do 19 sati u Klubu SKWHAT, Perivoj Viktorovac bb.

U Čakovcu će se sajam rabljenih udžbenika održati 25. kolovoza 2012. godine od 8 do 13 sati, ispred dvorane Graditeljske škole.

Razmjena udžbenika u Osijeku će se održati 1. rujna s početkom u 9 sati u Ulici Franje Markovića, a u Petrinji u nedjelju 26. kolovoza od 9 sati na gradskom kupalištu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju