Uskladiti karijeru i majčinstvo je izrazito naporan i stresan posao, no ni mame koje na raspolaganju imaju pomoć dadilja i kućnih pomoćnica ne uspjevaju u tome. Jedna od njih je i Gwen Stefani koja je zbog tjedna mode zapostavila sinove

'Nemoguće je uskladiti sve jer nešto uvijek trpi', priznala je Gwen Stefani kojoj u brizi oko dvojice sinova, starijeg Kingstona i mlađeg Zume najviše pomaže suprug Gawin Rossdale. Kako bi imala vremena posvetiti se novoj liniji svog branda L.A.M.B. koju je predstavila u sklopu njujorškog tjedna mode, Gwen je u pomoć pozvala svekrvu.

>> Gwen Stefani: Mama koja se ne boji fotografa

>> Gwen Stefani oduševila na njujorškom tjednu mode

'Nikada ništa nije savršeno kada si zaposlena mama, uvijek trčiš za nečim i pokušavaš sve stići na vrijeme', rekla je Gwen koja se nakon napornog radnog tjedna uvijek potruditi izdvojiti nekoliko dana koje će provesti s djecom.

'Upravo je završila ludnica oko tjedna mode, no sada ću se posvetiti sinovima i sve im nadoknaditi', pohvalila se Gwen koja je i ove godine predstavila šarenu, nosivu i otkačenu kolekciju za kojom će poludjeti mlade trendseterice, no i one ozbiljnije koje svoje kombinacije vole prošarati zanimljivim i drugačijim modnim detaljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju