Kanađanin Alan Letang je kapetan Medveščaka, hokejaškog kluba koji je postigao odlične rezultate u prošloj sezoni, a dečki su spremni za još bolji uspjeh kojim će se i zahvaliti sjajnim navijačima

'Ponosan sam i počašćen što sam dobio odgovornost u kojoj uživam', rekao je Alan Letang koji se s obitelji iz Amerike preselio u Zagreb.

Njegov suigrač, kanađanin Frank Banham je također oduševljen klubom, gradom i navijačima.

'Zagreb je predivan grad, dobivamo sjajnu potporu, a fanovi su sjajni, najbolji uz koje sam igrao', rekao je Frank Banham koji je u Zagreb stigao iz Slovenije.

Kaže kako su navijači u Zagrebu puno aktivniji, pjevaju tijekom cijele utakmice i navijaju, a u Kanadi tijekom utakmice sjede kao da su u kinu.

'Nedoživljeno, fenomenalno i odlično, samo su neki epiteti kojima je navijače Medveščaka počastio kapetan Alan Letang.

Dečki se slažu kako su Hrvatice prekrasne žene, no i muškarci su zgodni, a Hrvatska je zemlja s lijepim ljudima.

Hokej je grub sport, a dečki su svjesni ozljeda i slomljenih zubiju, no uz smijeh su priznali kako je dobra stvar to što zube uvijek mogu zamnijeniti s još ljepšim i blještavijim!

Sklopljenim partnerstvom zagrebačkog KHL Medveščak i međunarodne organizacije za prava djece UNICEF dečki sudjeluju u  promociji akcije STOP NASILJU MEĐU DJECOM. Zagrebački Medvjedi tako su ušli u prestižno društvo sportskih prijatelja UNICEF-a u kojem se nalaze i FC Barcelona, FC Manchester UNITED i Boca Juniorsi iz Argentine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju