Nastavnica klavira iz Belišća i Avon Lady Valentina Gyerek jedina je hrvatska predstavnica u prvom krugu natjecanja Avon Voices, prve globalne online potrage za pjevačkim talentima među ženama, koju Avon organizira u povodu proslave svoje 125. godišnjice

Valentina je ušla među 180 natjecateljica koje dolaze iz više od 50 zemalja, a odabrana je između preko 6.000 kandidatkinja, što samo potvrđuje njen uspjeh. Upravo je završilo snimanje profesionalnih video izvedbi u Nashvilleu, Hong Kongu, Rio de Janeiru i Parizu.

Iz Hrvatske se prijavilo 27 djevojaka, a po završetku glasovanja ostala je samo Valentina koja je u prvi krug ušla zahvaljujući sjajnoj izvedbi pjesme Because You Loved Me Celine Dion.

>> Započela globalna potraga za talentiranim pjevačicama

'Upravo sam se vratila iz Pariza gdje sam snimila prave profesionalne video izvedbe, bilo je nezaboravno. Tretirani smo poput zvijezda, a istovremeno niti u jednom trenutku nisam osjećala da sam ovdje zbog natjecanja, već radi druženja i pjevanja. I postala sam svjesna nevjerojatne prilike koju mi Avon Voices pruža – mogu podijeliti svoj glas s ljudima diljem svijeta. Svim srcem se nadam da ću ući u drugi krug pa i dalje. Glasujte za mene', rekla je Valentina Gyerek.

'Ove talentirane žene pjevaju iz srca, njihovi će glasovi i priče biti inspiracija ljudima diljem svijeta. Avon Voices više je od natjecanja za pjevačice', rekla je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja te dodala kako je već više od 125 godina Avonova misija omogućiti ženama ostvarenje snova, a ovo je natjecanje jedan od načina na koji ispunjavaju svoje obećanje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju