2010. godinu obilježile su brojne celebrity bebe koje su svojim dolaskom na svijet razveselile roditelje. Od siječnja do prosinca u Hrvatskoj se rodilo čak 17 mališana, a mi smo napravili kratak presjek ovih sretnih događaja

Ako niste znali 2010. godina je bila vrlo plodna, a najbolji dokaz su celebrity bebe kojih je u Hrvatskoj bilo čak 17.

Početak godine su obilježile dvije prinove. Glumac Božidar Alića je u 52 godini života dobio sina kojeg je nazvao Ratimir Maria, a druga siječanjska beba je stigla u dom redatelja Krešimira Dolenčića također sin Petar.

U drugom mjesecu na svijet je došao mali Andro, sin bivše voditeljice Tanje Tomić i njezinog supruga Nikole Ćuka, a nakon 7 godina braka i Stipe i Anđela Pletikosa su postali ponosni roditelji dugo priželjkivanog sina.

Ožujak je obilježila samo jedna celebrity beba i to ona splitskog gradonačelnika Željka Keruma. Majka malog Frane je Fani Horvat zbog koje je Kerum ostavio suprugu nakon 19 godina braka.

U travnju se rodila kćerkica Lucije Šerbedžije i redatelja Filipa Gajića, a nekoliko dana poslije svijet je ugledao Grgur, sin Larise Lipovac i Gorana Navojca.

U lipnju je na svijet stigao nasljednik loze Šelendić. Manekenka Malina Grahek suprugu je Josipu rodila sinčića Luku, a isti mjesec sina je dobio i Luka Modrić.

U vrućem i sparnom srpnju se rodilo najviše mališana. Djevojčice su dobili Dario Srna i Mirela te Andreje i Hrvoja Čermaka. Nasljednika je dobio nogometaš Ahmad Šarbini koji je sina nazvao Anas te bivša glasnogovornica Milana Bandića Iva Mia Erak.

Rujan 2010. Bio je vrlo sretan mjesec za glumački par Vejzović koji je dobio kćer Zoe, a listopad za bivšeg boksača Stipu Drviša i njegovu suprugu Eriku, a malena Lana je tatu oborila s nogu.

>> I pred porod očaravajuća Bojana Gregorić

>> Larisa Lipovac i Goran Navojec čekaju bebu

U hladnom se studenom rodila samo jedna beba i to mali, ali snažni Filip, sinčić Mirka Filipovića i supruge Klaudije.
Malena Antonija prvo je dijete spisateljice Milane Vuković Runjić, a rodila se 11. Prosinca kao zadnja celebrity beba u 2010. godini

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju