Poznata priča o sireni koja se zaljubila u čovjeka došla je nevjerojatnim putem i do kazališta Mala scena. Dvoje mladih, talentiranih umjetnika Katarina Arbanas i Giulio Settimo, napravili su ovu čarobnu predstavu koja će oduševiti najmlađe

'Mala sirena' neverbalna je predstava koju je Katarina Arbanas režirala, dramatizirala, osmislila scenografiju i čak 37 lutaka kojima nam dočarava ovu poznatu i tužnu priču o različitostima.

Cijela ekipa predstave sastavljena je od mladih umjetnika pa je tako glazbu skladao Tin Tonković, student Umjetničke akademije u Osijeku, Željka Šaravanja, prva završena magistra oblikovanja svjetla u Hrvatskoj, likovno je predstavu oblikovao mladi umjetnik Mario Kolarić, a fotografije je napravila Ana Šesto.

>> Predstava 'Autostopistica': Idealna zabava za jesenske večeri

Mala scena preporučuje ovu predstavu za djecu u uzrasta 6 godina na više, a dvije svečana izvedbe održat će se u ponedjeljak, 7. studenoga u 18 i 19.30 sati.

Nakon toga našu novu predstavu možete pogledati u subotu 12. studenoga u 17 i 26. studenoga u 19 sati, a ulaznice se mogu rezervirati na www.mala-scena.hr.

Pogledajte još jednu drugačiju predstavu u Maloj sceni koja je prepoznatljivo različito kazalište za djecu i mlade!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju