Jennifer Lopez osim što niže uspjehe na poslovnom planu, uz snimanje filmova, koncertne nastupe i lansiranje već šestog parfema, vodi i miran obiteljski život. Uživa u majčinstvu, ali trudnoća joj nije baš lako pala

Jennifer Lopez, osim što je showbizz diva je i majka dvogodišnjim blizancima, Maxu i Emmi.

Kako trenutno promovira film 'The Back Up Plan' u kojem glumi singl trudnicu, prisjetila se svojih dana provedenih u drugom stanju.

'Htjela sam da uloga bude stvarna, da se taj lik prejeda i podriguje. Zašto ne? I to je dio tog jedinstvenog procesa' objašnjava Jennifer.

'Trudnoća i porođaj su ustvari jako čudno iskustvo. Život koji raste u tebi djeluje kao da su tvoje tijelo preuzeli vanzemaljci' otvoreno je priznala pjevačica.

Da se muški i ženski karakter bitno razlikuju nije novost, no 40 godina stara zvijezda u to se uvjerila i promatrajući odnos između svojih blizanaca.

>> FOTO: Ukrajinci Photoshopom unakazili J.Lo

>> Jennifer Lopez zna kako nositi seksepil

'Max uvijek pokušava izaći iz kolijevke i u ući u Emminu. Onda se svađaju kao pas i mačka. No, ona je pažljiva i popustljiva, kao da zna da muškarci prvo napadnu i onda se suočavaju s posljedicama' zaključuje J. Lo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju