Osim što je godišnji odmor vrijeme kojem se veselite nekoliko mjeseci unaprijed, a planirate ga od trenutka kada ste se vratili s prošlodišnjeg zasluženog predaha, njega nestrpljivo isčekuju i vaši najmlađi. Kako bi nezaboravnih trenutaka s ljetovanja imali što više, i maleni i njihovi roditelji, po europskim kriterijama brine se obiteljski hotel 'Vespera'

Mnoge najdraže uspomene iz djetinjstva nosimo upravo s mora na što nas podsjećaju fotografije na kojima škiljimo u sunce dok sjedimo u plićaku na kamenčičima posutoj plaži s kanticom u ruci.

Takve će podsjetnike na svoje slano ljeto na svojim digitalnim karticma imati i roditelji mališana koji su se odljučili opustiti i zabaviti u lošinjskom hotelu 'Vespera', ali i mnoga druga uhvaćena u trenucima uživancije koju pruža jedini obiteljski certificirani hotel u Hrvatskoj.

To je jedini hrvatski član austrijske organizacije 'Kinderhotels' čija šarena zastava ispred hotelskog ulaza garantira potpunu prilagođenost glavnim gostima, skroz malenima, zatim živahnim predškolcima i 'velikim' školarcima. Upravo su po ovoj dobnoj podijeli osnovani Baby, Mini i Teen Pino Klub pod vodtsvom educiranih animatora.

Oni malene goste uče od dobrim dupinima ili gusarima i kapetanima, a neka buduća i možda vječna prijateljstva sklapaju se na različitim jezicima dok se u kreativnoj igri kroz smijeh i zabavu stvaraju i mala umjetnička djela.Oni koji su avanturističkog duha mogu voziti bicikl, rolati ili igrati tenis, dok se male mudrice u stoljetnoj borovoj šumi mogu nadmetati u šahu na otvorenom.

>> Odbrojavanje je počelo: Jedan, dva, tri - godišnji!

>> Pripremite se za put i ljetovanje s djecom

Mama i tatama veliko olakšanje predstavlja i mogućnost korištenja dječje opreme poput grijača za bočice, baby-phonea, kadica ili podloga za prematanje. Ukoliko dijete ima posebnih nutricionističkih potreba ili jednostavno se zaželjelo mamine kuhinje, mame imaju i kutak za pripravlajnje hrane.

Uz svu navedenu animaciju i ponuđene sadržaje, uz hotel 'Vespera' i roditelji napokon mogu opustiti naoštrena osjetila te uz zrak parfimiran borovim iglicama, lavandom i smiljem početi svoj godišnji odmor disati punim plućima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju