Sigurno ste čuli za Liora Sucharda i njegovu poznatu izreku 'Uvijek misli pozitivno jer nikada ne znaš tko još čuje tvoje misli', no ako i niste sada je prilika da upoznate ovog iznimnog čovjeka. U sklopu 'Čarolije Izraela – ljeta u Zadru' nastupit će i Lior Suchard te pokazati publici svoje veličanstvene trikove, 19. srpnja u 22.00 sata na Forumu

Tri čitateljice portala Zadovoljna.hr sjedit će u prvom redu!
Ukoliko vas je put ovog ljeta odveo u Zadarili već uživate u odličnoj kulturnoj manifestaciji koja se do 19. srpnja održava u tom gradu pozivamo vas na spektakularni nastup Liora Sucharda. Za 3 čitateljice koje na našu adresu zadovoljna@novatv.hr pošalju svoje podatke osigurali smo mjesto u prvom redu do pozornice te druženje s Liorom Suchardom!

Liora vole i slavni!
Slavna glumica Renee Zellweger rekla je kako je nastup Liora nešto što nikada u životu još nije vidjela te ju je oduševilo jednom zauvijek. Veliki je broj oduševljenih slavnih glumaca, glazbenika, sportaša i voditelja koji ne mogu odoljeti šarmu Liora i njegovoj duhovitosti. Upravo je duhovitost paralela između njega i Jerryja Seinfelda, koji je rekao kako su njih dvojica oba duhoviti, jedino šteta što on nema sposobnost čitanja misli.

>> Čarobno izraelsko ljeto: Glazba i ples očarali Zadar!

Lior je privukao pozornost publike kada je prvi puta pobijedio u međunarodnom TV spektaklu Nasljednik. Pobjeda mu je donijela veliku slavu i naklonjenost obožavatelja iz cijeloga svijeta, koji su ga mogli pogledati na jednom od brojnih nastupa u četrdeset i dvije zemlje. Njegov nastup uživo koji je izveo u popularnoj emisije Tonight show, još popularnijeg voditelja Jaya Lena, donio mu je prvu nagradu najboljeg mentalista na svijetu na njemačkoj televiziji Pro 7.

Njegov samostalni show 'Nadnaravna zabava' prate milijuni gledatelja, jer je riječ o vrhunskoj zabavi i nevjerojatnim situacijama u kojima sudjeluje cijela publika. Lior ima mogućnost pročitati najdublje misli svakoga od nas, točnije on zna prije nas samih što ćemo reći, pa je ovaj TV spektakl prava zabava i zanimljivost namijenjena cijeloj obitelji.

Osim što je Lior odličan zabavljač i miljenik filmske te glazbene elite, čest je gost u uredima vodećih poslovnih ljudi u velikim multinacionalnim kompanijama, koje savjetuje oko taktike pregovaranja, motiviranja zaposlenika ili načina pridobivanja novih klijenata.

Više o kulturnom događanju 'Čarolija Izraela – ljeto u Zadru' potražite na stranici Veleposlanstva Države Izrael.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju