Da bi cijela sljedeća godina bila u znaku udomljavanja te potaknula sve one koji mogu primiti još jednoga člana u svoju obitelj, azil Dumovec snimio je kalendar s dvanaest poznatih lica među kojima su se našle i ljepotice Nina Badrić, Nikolina Pišek i Jelena Veljača koje privatno imaju psa, te su na neki način javnosti poznate kao ljubiteljice životinja

Sklonište za nezbrinute životinje u Dumovcu, iako jedno u nizu sličnih, postalo je svojevrsni sinonim za sve one koji pokušavaju spasiti i maknuti s ulice ili pak udomiti neku napuštenu i nesretnu životinju.

>>Vau, vau poručuju: Udomljavanje je fora!

Uz česte akcije koje Sklonište provodi, poput 'Udomljavanje je fora' na glavnom zagrebačkom trgu, u svojim kampanjama redovito kao promotore koristi poznata lica s estrade, iz kulture i sporta.

>>Elfsi dizajnirali majice za udomitelje pasa

Svatko tko je pozvan s radošću se prihvatio ovog projekta i posvetio dio svog vremena kako bi se družio sa psom koji traži novi dom.

Zvijezde snimanja pred objektivom Maje Kljajić i same vlasnice udomljenog psa, svakako su bili četveronošci iz Dumovca, a svaki je pas odabran po karakteristikama koje su na neki način kompatibilne s damama s kojom je fotografiran.

Tako je Nina Badrić dobila svog Brita, Jelena Veljača Marion, Tatjana Jurić Belu, Nikolina Pišek Silvu i Nataša Janjić Dariju. Neke simpatije nastale na ovom snimanju prerasle su i u trajno prijateljstvo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju