Humanitarni koncert 'Veliko srce malom srcu' koji će se u KD Vatroslav Lisinski održati 25. rujna 2011. u 20.00 sati, prilika je da se uključite i postanete dio akcije i kupnjom ulaznice pomognete i gradite budućnost malih srčanih boraca

Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su kupnji medicinske opreme za Referentni centar pedijatrijske kardiologije KBC-a Zagreb – Rebro.

>> Pokažite svoje veliko srce malim bolesnicima!

Ulaznice po cijeni od 100 i 120 kuna moguće je kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski ili na www.ulaznice.hr. Svoje veliko srce za mala srca su pokazali i izvođači, tako da za male srčane borce 25. rujna u Lisinskom nastupaju Gibonni, Big Band HRT-a, Zbor mladih Župe Svetog Josipa 'Izvor', Klinci s Ribnjaka, Mariachi Los Caballeros, Klapa Kampanel, Neno Belan, Ivo Gamulin, Radojka Šverko, Zdenka Kovačiček, Krunoslav Kićo Slabinac, Ricardo Luque, Tedi Spalato, Martina Tomčić, Sandra Bagarić, Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac.

Na vrijeme nabavite svoje ulaznice i - vidimo se u Lisinskom!

'Veliko srce malom srcu' je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim grješkama i drugim srčanim bolestima. Osnovana je 1994. godine u Zagrebu, kao takva je jedna od najstarijih u Hrvatskoj.

Osnovni ciljevi Udruge su razvijanje svijesti o potrebi ranog utvrđivanja srčanih grješaka, potpora njihovome pravodobnom i pravilnom liječenju, prikupljanje sredstava za neophodne uređaje, pomagala i lijekove te pružanje psihološke pomoći roditeljima djece sa srčanim bolestima i grješkama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju