Unatoč trenutačnoj situaciji u kojoj je kriza riječ s kojim započinju mnogi poslovni i privatni razgovori, ima i onih koji si itekako mogu priuštiti luksuz. Dokaz za to je nedavno otvorena agencija za kraljevski život koja omogućuje gotovo sve što poželite

Svi oni koji rade po 12 sati dnevno, a baš bi željeli organizirati privatnu zabavu za odabranu društvo bez grižnje savjesti što bi kućni ljubimac bio sam u kući, mogu se opustiti jer je otvorena agencija koja će se pobrinuti za svaku njihovu želju. Čuvat će psa, organizirati tulum, izabrati haljinu, našminkati vas i pomoći će vam na svaki mogući način.

Klijenti agnecije za kraljevski život mahom su menadžeri, odvjetnici i poznate osobe, ali i stranci na privremenom radu u Hrvatskoj. Svi oni limuzinu, osobnog trenera ili kuhara dobiju u roku od 48 sati.

'Cijena dadilje ili domaćice je uznos koji biste izdvojile za neke malo bolje čizme' objašnjava vlasnica agencije Višnja Čihoratić.

Sat vremena čuvanja kućnog ljubimca košta koliko i čuvanje djeteta, odnosno 30 kuna. U kategoriju najneobičnijih zahtjeva koju je agencija zaprimila ulazi dekoracija jedne spavaće sobe za koju su trebali natrgati kilogram latica. Kasnije se ispostavilo kako je romantični klijent imao tako neobičan zahtjev jer je te večeri zaprosio svoju djevojku.

Agencija za kraljevski život nedavno je organizirala i botoks party za odabranu klijentelu, a u pripremi je i slično druženje koje će umjesto botoksa u iglici imati jednako ubojito sredstvo protiv bora, restilen.

Više u InMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju