Nakon rodiljnog dopusta Marija Miholjek vraća se na ekran. Sina Bonu ostavila je tati na čuvanje, a iako se veseli povratku na posao osjeća i mali strah zbog razdvajanja od svoje najveće sreće

Prošlo je jedanaest mjeseci od kada je Marija otišla s posla, a 1. veljače vraća se pred kamere u Dnevnik Nove TV. Iza nje je godina u kojoj je doživjela najsretnije trenutke s devetomjesečnim sinom Bornom i suprugom Borisom, no veseli ju i povratak na posao.

'Na trenutke brinem hoće li kod kuće sve biti u redu, no vjerujem kako ćemo se Boris i ja dobro uskladiti', rekla je Marija.

Marija je cijeli rodiljni dopust provela u rodnom Đakovu, a sada se sa suprugom i Bonom vratila u Zagreb. Ukoliko zatreba baka servis za to je spremna njezina majka i suprugovi roditelji.

Rođenje sina je promijenilo Marijine prioritete, a zatreba li joj koji savjet dok je na poslu uvijek se može osloniti na kolegu Petra Perežu i Ivanu Paradžiković koji su oboje roditelji.

Marija Miholjek: Brzo se vraćam

Marija Miholjek rodila sinčića!

Marija će biti urednica Vijesti i voditeljica Dnevnika Nove TV.

'Izrazito se veselim povratku u jak tim informativnog programa Nove TV koji je u posljednjih godinu dana postigao izvrsne rezultate gledanosti i potvrdio se kao najkredibilniji news program u zemlji. Ponosna sam na cijelu ekipu, a kako nisam mogla biti aktivan dio tima, cijelo vrijeme sam bila uz Dnevnik Nove TV baš kao i većina gledatelja koji su ga prepoznali kao najrelevantniju informativnu središnju emisiju', ususret svom povratku u redakciju izjavila je Marija Miholjek.

Marija je u timu Nove TV od 2005. godine, a nakon jednogodišnje stanke vraća se u redakciju Vijesti i Dnevnika Nove TV.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju