Žene vole muškarce koji pomažu u kućanskim poslovima, a oni koji spadaju u tu skupinu su i privlačniji. Broj razvoda u brakovima u kojima se oni ne boje uzeti metlu u ruke je manji!

Da ljepši spol uistinu više voli dečke koji znaju usisavati, peglati i ne ostavljaju prljave čaše u sudoperu pokazalo je istraživanje provedeno na 3500 žena u Londonu. Kakvo je stanje kod nas provjerili su Mirna Maras i Mario Valentić, piše Večernji list.

Mladi bračni par koji će uskoro proslaviti prvi rođendan svog sina zajednički brine o kućanstvu, a ikao je Mirna puno spretnija od Maria u gotovo svim kućanskim poslovima, najvažnije joj je to što Mario želi pomoći.

>> Seks u braku je odličan!

>> Mirna Maras: Nisam šopingholičarka!

'Mario ne obavlja dobro kućanske poslove, pa ih ja radim', rekla je Mirna čiji suprug ne pegle jer zna da je dovoljno samo dobro razvući majicu.

Mirna i Mario natjecali su se u usisavanju tepiha, u tom je dvoboju Mirna bila brža i bolje je obavila posao iako je na nogama imala štikle, pranju čaša, peglanju i provlačenju konca kroz ušicu igle.

Rezultat je bio 3:1 za Mirnu, a to je potvrdilo i istraživanje koje kaže kako u Hrvatskoj 64,9 posto žena obavlja kućanske poslove, a 23,7 posto parova dijeli te obaveze!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju