Za razliku od Carrie Bradshaw koja je personaliziranu ogrlicu s vlastitim imenom učinila 'it' komadom nakita, TV voditeljica Mirna Maras odlučila se ipak za onu – s imenom Niko. Riječ je naime, o imenu njezina sinčića, a ogrlicu joj je, kao nešto raniji božićni dar, poklonio njezin suprug Mario Valentić

'Već neko vrijeme razmišljam o ogrlici. Neki ljudi se primjerice tetoviraju kako bi obilježili nešto važno ili nekoga tko im je važan. To nije bila opcija pa sam pomislila zašto ne bi napravila ogrlicu s imenom svoga djeteta. Otišla sam u Zlatarnu Celje i naručila da mi naprave upravo onakvu kakvu želim – od bijeloga zlata i s najljepšim imenom na svijetu', rekla je Mirna Maras.

Personalizirane ogrlice od plemenitih metala možete sami kreirati, a nova kreativna ideja Zlatarne Celje također će biti i savršen poklon za posebnu prigodu ili za nekog posebnog. Na zanimljiv način možete obogatiti svoje ime ili posebnoj osobi darovati originalan dan.

>> Mirna Maras: 'Voditeljski posao je poput vožnje bicikla'

>> Mirna Maras vodi vas kroz emisiju 'Zadovoljna'

Proizvodnja personaliziranih ogrlica je jedinstvena i temelji se na osobnom pristupu. Ogrlice su napravljene su od srebra i zlata, a dostupne su dvije veličine slova te tri vrste fonta slova. Također, postoji mogućnost odabira između tri različite ogrlice. Kako bi ona bila još upečatljivija i originalnija, moguće je na nju dodati cirkon ili dijamant.

'U zadnje vrijeme volim što jednostavniji nakit, ali ipak još uvijek volim velike naušnice, naravno ne za svaki dan već za neke posebne prilike i izlaske. Ako je nakit lijep i odmah mi se svidi tada mi nije važno je li bižuterija ili ne. Naravno nakit koji je od zlata traje duže, ali kad se sve zbroji imam više bižuterije. Što se tiče moje nove ogrlice, dobila sam puno komplimenta, ogrlica je uistinu lijepa i decentna pa se može nositi u svim kombinacijama', izjavila je Mirna.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju