Od ove nedjelje na programu Doma TV možete uživati u emisiji specijaliziranoj za teme zdravlja, njege i ljepote žena. Voditeljica Mirna Maras te stručni timovi pobrinut će se da doznate sve o najnovijim trendovima u ljepoti i zdravlju, provjerite kako zvijezde održavaju izgled i zavirite u svijet roditeljstva

Promovirajući vitalnost, emisija 'Zadovoljna' će nuditi stručne savjete – od zdravog načina života kao prevencije do liječenja te prednosti i mana u pojedinim aspektima liječenja ženskih tegoba.

Za zdravlje i ljepotu gledateljica, uz voditeljicu Mirnu Maras, brinut će se stručni timovi, pa će emisija nerijetko biti obogaćena učenjem raznih trikova poput škole šminkanja i vježbanja.

>> Mirna Maras: 'Nisam tip žene koja bi stalno bila u kući s djecom'

Zadovoljna će pratiti najnovije trendove u njegovanju tijela, od kozmetike, welnessa do korektivnih zahvata. Nezaobilazne ženske teme su i moda, luksuzni gadgeti, SPA turizam i majčinstvo, a Zadovoljna će ih za mlade žene koje žive ubrzanim životom jednom tjedno pratiti kroz rubrike:

LIJEPA U SVAKOM TRENUTKU – predstavljanje raznih beauty i wellness tretmana kako bi svaka žena mogla izabrati onaj koji njoj najviše odgovara, preporuke kakvu kozmetiku koristiti za uvijek osvježeni izgled, sezonski trendovi u šminkanju i dr.

LIJEPA UZ POMOĆ MEDICINE – razni tretmani kojima se žene mogu podvrgnuti kako bi očuvale svoju ljepotu

CELEBRITY ZDRAVE I LIJEPE – intervju s javnim osobama o tome kako održavaju formu i brinu o svom izgledu

JA, MAMA - teme namijenjena mamama i budućim mamama – od početaka trudnoće, rođenja djeteta, odgoja, sve do završetka osnovne škole

Emisiju 'Zadovoljna' pogledajte na Doma TV u nedjelju, 4. rujna u 17.40.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju