Kućanski poslovi nikome nisu pretjerano zabavni, posebno ako ih moramo obavljati sami. Život s partnerom lijenčinom može biti nepodnošljiv, a što je najgore može dovesti i do raspada veze

Ostavljanje prljavih stvari po cijeloj kući, čaša na stolu i tanjura u sudoperu, uzrok su barem tri svađe na mjesec, a zareda li se takvih paklenih devet mjeseci dolazi do ozbiljnih problema koji u kombinaciji s ostalim nesuglasicama nakupljenih tijekom vremena mogu završiti i razvodom.

>> Otkriven uzrok muško-ženskih svađa!

Istraživanje je pokazalo kako je čak 59 posto ispitanika otkrilo kako im je izuzetno teško održavati vezu stabilnom ako se partner prema kućanskim poslovima odnosi indiferentno i ne želi sudjelovati u vođenju kućanstva.

>> Što Facebook otkriva o našem ljubavnom životu?

'Postoje mnogi drugi problemi koji mogu uzrokovati raspad braka, kao što su brige oko financija ili udaljavanje, pa se svađe oko pranja suđa ili spremanja čine pomalo besmislenima. Ali ako su one svakodnevne upravo to na kraju ljude dovede do ruba, pa osim kućanskih poslova uvide da u njihovom braku postoje i drugi problemi. Iako se možda čini neromantično, podjela poslova može vas spasiti od razvoda', istaknula je Lindsey Taylor, menadžerica tvrtke koja je provela istraživanje. (Agencija VLM)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju