Svaka majka želi sačuvati što više uspomena na prve mjesece svog malenog zlata, čuvajući sitnice poput pramena kose ili prvog zuba, no od nedavno je moguće sačuvati i majčino mlijeko, i to u obliku privjeska i sapuna

Na web stranici Mommy Milk Creation u ponudi su sasvim posebne uspomene na najranije trenutke povezanosti majke i bebe. Onim majkama kojima pramen kose i prvi otpali zubić nisu dovoljni, već žele što bliskiji podsjetnik na prve dane sa svojom bebom, u ponudi je uspomena s – majčinim mlijekom.

>> Majčinski protest: Kapice za dijete u obliku dojke

Ono je, naime, kondenzirano, u obliku mjeseca, srca, zvjezdice ili oblik po želji te sačuvano u privjesku za lančić ili narukvicu.

>> 4 najčešća pitanja o dojenju

Onima koji si spremni ići još i dalje u primjeni vlastitog mlijeka, mogu svog saveznika pronaći na online trgovini 'Tin Roof Soap Co' koja će u sapune od lavande, shea maslaca te maslinovog ulja ubaciti i majčino mlijeko.

Sve one koje žele originalno sjećanje na najintimniju povezanost mame i djeteta, oduševit će ovakva neobična ponuda nakita i kozmetike, no vjerujemo kake će većini prve fotografije i body u kojem je dijete iz rodilišta stiglo kući biti najljepša i najpoželjnija uspomena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju