Uz snijeg i hladnoću većinom se vežu asocijacije poput zimskih radosti na otvorenom, no ne treba zaboraviti ni na grijanje stambenog prostora i nemale troškove koji dolaze uz to. Grijanje ugljenom i drvima zna biti nezgodno i može ispuštati dim u okruženje, dok je cijena plina u stalnom porastu.

U LG-u nude rješenje u inverterskim klima-uređajima koji će zadovoljiti sve potrebe za grijanjem uz malu potrošnju energije, nečujan rad i inovativnu tehnologiju za zaštitu od virusa i bakterija.

LG-evi inverterski uređaji tako proizvode istu količinu toplinske energije kao 4 uobičajene električne grijalice, uz samo 20% njihove potrošnje električne energije!

Primjerice, model Athena Inverter V H09MW, radi konstantno i učinkovito kako bi pružio udoban osjećaj topline čak i kada je vanjska temperatura -15°C.

Njegov inverterski kompresor regulira svoj rad i postupno dostiže željenu temperaturu, a zatim je održava sa smanjenim kapacitetom i minimalnim promjenama.

Zahvaljujući, pak, zakrivljenom ventilatoru, razina buke ovog uređaja tijekom noćnog rada je svega 17 dB, što je gotovo nečujno. Poboljšani sustav filtriranja postignut tehnologijom Plasmaster jamči potpuno čist zrak u domu – bez mikroba, bakterija i virusa.

Spomenut ćemo i da se preko milijun ovakvih toplinskih pumpi koristi u Švedskoj jer su održive, učinkovite te iznenađujuće izdržljive, čak i pri ekstremno niskim skandinavskim temperaturama.

A kad zima prođe, LG-ev inverterski uređaj jednostavno je prebaciti u način rada za hlađenje.

Više na www.lge.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju