Ekipa filma 'Neke druge priče' odlučila je ispričati – neku drugu priču i pokrenuti humanitarnu kampanju pod nazivom 'Ispričajte neku drugu priču'

Kampanja je namijenjena Strukovnoj udruzi za promicanje dobrobiti djece 'Portić' iz Rijeke i njihovim korisnicima, djeci oboljeloj od malignih bolesti Dječje bolnice Kantrida.

Želja je prikupiti financijska sredstva koja bi olakšala rad udruge te će se sav prihod prikupljen prodajom ulaznica darovati udruzi. Akcija traje od 10. veljače do 3. ožujka, a film se može pogledati tijekom cijelog perioda u multipkleksu CineStar Zagreb  te od 17. veljače i u multipleksu Cinestar Rijeka.

Tete pričalice volonterke svakodnevno posjećuju djecu u bolnicama i uveseljavaju ih pričanjem priča u kojima imaginarni junaci uspijevaju prebroditi sve prepreke i probleme.

Time se djecu emocionalno osnažuje da prebrode vlastite teškoće i nastoji im se olakšati boravak u bolnici te umanjiti negativni učinci hospitalizacije budući da to, pogotovo najmanjima, svakako nije ugodno iskustvo.

Svi koji se žele pridružiti kampanji najlakše će to učiniti odlaskom u kino, jer će kupnjom ulaznice za film 'Neke druge priče' pomoći onima kojima je to najviše potrebno – djeci u bolnicama.

Svima nam je ponekad potrebna ohrabrujuća priča, a vi kupljenom ulaznicom pomažete one koji ju najviše trebaju - djecu u bolnicama. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju